Banner 980x90

Jūsu palīgs grūtos brīžos

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Reizēm dzīvē rodas situācijas, kad ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk sagādāt noteikto naudas summu, piemēram, medikamentu iegādei. Ko darīt, ja algas diena būs tikai nākamajā nedēļā? 

Daudziem cilvēkiem īpaši svarīga ir iespēja finansiālās grūtības atrisināt pēc iespējas klusāk un diskrētāk, tāpēc viņi negrib publiski atklāt vajadzību pēc papildu naudas summas. Šajā gadījumā viens no aizdevuma variantiem ir SMS kredīts internetā – vēl ērtāks par aizdevumu internetā.
 
Kā aizņemties bez sarežģījumiem?
Lai iegūtu labākos rezultātus, ir jāvēršas pie profesionāļiem – šī patiesība darbojas arī aizdevumu nozarē. Lai ātri saņemtu kredītu ar izdevīgiem nosacījumiem, aplūkojiet, kāds ir ātro kredītu uzņēmumu piedāvājums. Šie uzņēmumi piedāvā dažādā apjoma aizdevumus, darījumā neiesaistot trešās puses. SMS kredīts ir aizdevums bez ķīlas, galvojuma un izziņām no darba vietas. Par kredītu zina tikai aizdevējs un kredīta ņēmējs, jo ātro kredītu uzņēmumi lielākoties neizsniedz tik lielas summas, ka tām ir vajadzīgs galvotājs vai ienākumus apstiprinošie dokumenti. Tomēr SMS kredīts ir domāts cilvēkiem, kuri ir pārliecināti par spēju aizdevumu savlaicīgi atmaksāt. 

Pirms pieteikšanās uzdodiet sev šādus jautājumus:
- vai Jums ir regulāri ienākumi, no kuriem spēsiet katru mēnesi izdalīt summu kredīta atmaksai?
- vai SMS kredīts Jums ir nepieciešams, lai iegādātos preces vai pakalpojumus, bez kuriem Jūsu dzīves līmenis pasliktināsies?
- vai Jums ir segti visi iepriekšējie parādi ar citiem uzņēmumiem vai privātpersonām?

Ja atbildes uz visiem jautājumiem ir pozitīvas, tad SMS kredīts ir Jums piemērots negaidītu tēriņu segšanai.

Jebkurš sevis un savu klientus cienošs aizdevējs ir izstrādājis aizņemšanās sistēmu ar priekšrocībām dažādiem klientiem:
- jaunos klientus sagaida īpašais piedāvājums – aizņemieties līdz konkrētai summai un saņemiet kredītu bez procentiem. Komisija tiek piemērota tikai otrajam aizdevumam, bet otrais aizdevums nav obligāts;
- ja atkārtoti izmantojat aizdevēja pakalpojumus, varēsiet aizņemties vairāk;
- nepieciešamības gadījumā esošā kredīta summu var palielināt, bet atmaksas termiņu – pagarināt.

Lai saņemtu SMS kredītu, Jums būs nepieciešams interneta pieslēgums un mobilais tālrunis. Lai gan reģistrācija notiek uzņēmuma mājaslapā, lai vēlāk pieteiktos kredītam, vajadzēs tikai nosūtīt SMS. Aizņemieties atbildīgi un pārdomāti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)