Banner 980x90

Jaunie zinātnieki tiekas Lēdurgā

Jau sesto gadu jaunie zinātnieki sabrauc Lēdurgā, lai apspriestu valstī aktuālos jautājumus, saturīgi pavadītu laiku un nodibinātu jaunus kontaktus, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Krimuldas novada pašvaldībā.

Tāpat kā iepriekš, ar Krimuldas novada domes laipnu atbalstu, pasākums notiks Lēdurgas Kultūras nama lielajā zālē, šī gada 8.augustā. Lēdurgu apmeklēs arī Latvijas Izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seiles kundze, lai spriestu par šī gada aktuālo tēmu - zinātnes komercializāciju.

Ikviens krimuldietis aicināts piedalīties pasākumā "Pārdod zinātni!" Pasākumu apmeklēs gan jaunie zinātnieki no visas Latvijas, gan pārstāvji no Zinātņu akadēmijas, diskusiju vadīs Sandra Kropa, piedalīsies Izglītības un zinatnes ministrijas pārstāves Agrita Kiopa un Santa Šmīdlere, Ziedoņa fonda "Viegli" apbalvojuma zinātnē "Taureņu uzbrukums" saņēmējs Jurģis Šķilters, kā arī citi zinātnieki, kas prot "pārdot" zinātni.

Ieskats 8.augusta dienas plānā:
* 10.00 LR Izglītības un zinātnes ministers Mārītes Seiles uzruna;
* 10.15 Paneļdiskusija "Pārdod zinātni!";
* 13.15 Komandas veidošanas praktiskā nodarbība;
* 14.00 Jaunās finanšu iespējas zinātnē;
* 14.50 Zinātne ārvalstīs. Pieredzes stāsti;
* 16.00 Veiksmīga zinātnes komunikācija.

Zināt ir arī darbības vārds. Nāc un uzzini arī Tu - Latvijas Jauno zinātnieku apvienības vasaras nometnē. Vairāk informācijas mājas lapā "www.ljza.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)