Banner 980x90

Ikgadējā stādu parāde Siguldā notiks aprīļa beigās

Ikgadējā Latvijas stādu parāde šogad notiks 30.aprīlī un 1.maijā Siguldas Svētku laukumā, savukārt, sākot ar pirmdienu, 15.februārī, dalību pasākumā var pieteikt stādu audzētāji, amatnieki, mājražotāji un dārza preču tirgotāji, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Latvijas stādu parāde interesentiem piedāvās vietējo stādu gadatirgu, amatnieku un mājražotāju preces, dārza tehniku, paraugdārza apskati Svētku laukumā, jaunāko augu šķirņu izstādi, retu un neparastu formu stādu izsoli 30.aprīlī, konkursa "Mana ciemata dārzs" finālu 1.maijā, kā arī dažādas izklaides un koncertus.

Amatnieku un mājražotāju reģistrācija dalībai šogad notiek Stādu audzētāju biedrībā, tāpēc arī mainīta pieteikšanās kārtība. Pieteikuma anketas tiks apkopotas no 15. līdz 29.februārim, bet līdz 7.martam notiks dalībnieku atlase, par to informējot dalībnieku pieteikuma anketā norādītajā e-pasta adresē.

Pasākumu organizē Stādu audzētāju biedrība sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Stādu audzētāju biedrība dibināta 2001.gadā. Organizācijas darbības mērķis ir stādu audzētāju, attiecīgo speciālistu un interesentu apvienošana, lai veicinātu nozares attīstību, uzlabotu stādu audzētāju izglītības līmeni, ražošanas vidi un profesionalitāti, lai veiksmīgi palīdzētu sabiedrībai veidot zaļu un sakārtotu dzīves telpu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)