Banner 980x90

Ieskaties – siltumnīcas un dārza piederumi iepirkšanās portālā Precesdarbam.lv

Foto: Precesdarbam.lv
Foto: Precesdarbam.lv
Paša izaudzēti dārzeņi vai zaļumi vienmēr garšos labāk. Rosīšanās dārzā un vērošana, kā dienu no dienas stāds attīstās un briedina augļus, nes prieku un gandarījumu. Tādēļ, neskatoties uz veikalu pārpilnību, cilvēki arvien vēl izvēlas izaudzēt ko paši. Precesdarbam.lv piedāvā iegādāties visu nepieciešamo dārza darbiem, tostarp siltumnīcas. 

Dārza sezona sākas agrā pavasarī, bet beidzas vēlu rudenī. Tā kā laikapstākļi ne vienmēr lutina, ir vajadzīga liela izveicība, lai izaudzētu visu kāroto, sākot no dēstiem un pirmajiem zaļumiem līdz eksotiskiem garšaugiem, augļiem un dārzeņiem, tostarp tādiem dienvidu našķiem kā arbūzs un paprika.

Siltumnīcas un lecektis 
Lai pagarinātu sezonu, siltumnīcu būvēt nekad nav par vēlu. Tās sniedz iespēju tikt pie svaigām, pašu audzētām un veselīgām dabas veltēm.

Lai izvēlētos vēlamā izmēra siltumnīcu vai lecekti, jāzina, kādam mērķim tā kalpos: 
• dēstu un garšaugu audzēšanai;
• dārzeņu un zaļumu audzēšanai pašu patēriņam;
• audzēšanai gan pašiem, gan tirgošanai. 

Ja pirmajā gadījumā, visticamāk, pietiks ar lecekti, otrajā vajadzēs augstāku vai zemāku siltumnīcu atkarībā no tā, ko paredzēts audzēt, bet pēdējā – lielu siltumnīcu. 

Precesdarbam.lv klāstā ir:  
• metāla un plastikas karkasi ar plēves vai polikarbonāta pārklājumu;
• koka konstrukcijas ar plēves segumu. 

Izvēlēties iespējams kā pusloka augu māju, tā kantainu. Dažam labāk noderēs atsevišķi stāvoša, bet citam - pie sienas piebūvējama siltumnīca. 

Kāda siltumnīca nepieciešama Tev?
Ja iegādāsies siltumnīcu ar modifikācijas iespējām, konstrukciju pēc vajadzības varēsi pagarināt un paplašināt. Cits papildinājums ir vēdlodziņi ne tikai kantainai, bet arī ovālai siltumnīcai. Parocīgas ir arī lecektis ar noņemamu plēvi, kas ļaus maksimāli pielāgoties mainīgajiem laikapstākļiem. Atliek tikai meklēt sējamo un stādāmo materiālu un ķerties pie darba!  
Foto: Precesdarbam.lvFoto: Precesdarbam.lv


Dārzkopībā nepieciešami arī dārza piederumi 
Lai darbs radītu prieku, ir vajadzīgi labi instrumenti:
• parocīgs kaplis;
• grābeklis;
• lāpsta;
• dakša.

To visu var atrast Precesdarbam.lv, turklāt arī neskaitāmas citas preces, bez kurām kārtīgam saimniekam neiztikt, – dārza auklas un atbalstus stādiem, režģus vīteņaugiem, augu kopšanas līdzekļus, ķerras, spaiņus un lejkannas. Te ir arī dārza instrumenti nākamajai dārznieku paaudzei – bērniem. 

Dārza tehnika 
Kārtīgs saimnieks neiztiks arī bez ūdenssūkņa, dzīvžoga šķērēm, zāģa, pļaujmašīnas un trimmera – elektriskā vai benzīna. Precesdarbam.lv piedāvā kvalitatīvu tehniku, turklāt arī specifisku – lapu pūtējus, zaru smalcinātājus, zemes irdinātājus un citas iekārtas. 

Mēbeles, nojumes un dekori 
Kad kārtīgi pastrādāts, laiks baudīt darba augļus – ieslīgt zvilnī vai šūpuļkrēslā un pavērties koptajā dārzā. Bez dārza mēbelēm, saulessargiem un nojumēm, griliem un dārza kamīniem Precesdarbam.lv atradīsiet arī dekorus, apgaismes ķermeņus, postamentus, puķupodus, dekoratīvas sētiņas un režģus, puķu kastes, pergolas un citas lietas, kas gādās par skaistu akcentu dārzā.

Nāc un pārliecinies – http://precesdarbam.lv/ Tu atradīsi visu darbam un atpūtai dārzā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)