Banner 980x90

Grupa "ElektroFolk" laiž klajā jaunu albumu "Raiba govs"

Foto no video
Foto no video

Grupa "ElektroFolk" ar opārtisku prezentāciju laiž klajā jaunu albumu "Raiba govs", pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informē grupas "ElektroFolk" menedžments.

Jaunā albuma prezentācija gaidāma pirmdien, 15.februārī, plkst.16.00 Teātra mājā "Zirgu pasts", Dzirnavu ielā 46, Rīgā.

"Izdomāt mūziku ir tāpat, kā agrā vasaras rītā meklēt govi, kura aizlaidusies nezināmā virzienā un ātrumā", uzskata "ElektroFolk" komanda. Šīs abas dimensijas raksturo grupas mūziku, kas ir drosmīga, bet visiem labi saprotama. Jaudīgi "ethno", "electro", "rock" ritmi, kuri izaicina klausītājos vēlmi dejot, mijas ar minimālistiskiem un intīmiem skaņdarbiem, kas liek aizturēt elpu.

"ElektroFolk" savas darbības sākumā mūziku veidoja, par pamatu ņemot senu latviešu tautas muzikālo mantojumu. Laika gaitā draudzība ar etnisko virzienu ir saglabājusies, bet šobrīd jau krietni abstraktākā un simboliskākā formā. Grupas repertuāru arvien vairāk papildina oriģinālkompozīcijas, kurās gan mūzika, gan teksts ir komandas jaunrade, un tas tuvina "ElektroFolk" "World Music" plašumam.

Jaunā albuma komanda:

* Iveta Baumane - balss, vijole;
* Roberts Pētersons - balss, ģitāra;
* Uģis Vītiņš - sintezators, saksofons, ģitāra, perkusijas;
* Ainārs Majors - bass, balss;
* Viesturs Samts - bungas, klarnete;
* Skaņas ieraksts - Mārtiņš Porters;
* Mix - "Wolk Recording Studio";
* Sintezatoru un VFX ieraksts - Studija "ELAST", Sloka;
* Izdevējs - "AMFO MUSIC".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)