Banner 980x90

Gaisa temperatūra vietām noslīdējusi līdz nulles atzīmei

Rīga, 19.okt., LETA. Ceturtdienas rītā teju visā Latvijā gaisa temperatūra ir zem +5 grādiem, vietām visos reģionos tā noslīdējusi līdz 0..+1 grādam, liecina dati no uzņēmuma "Latvijas Valsts ceļi", lidostām un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra.

Siltāks laiks saglabājas daļā piekrastes, galvenokārt Vidzemes piekrastē, kur gaisa temperatūra vietām svārstās ap +10 grādiem. Savukārt Ventspilī gaisa temperatūra piecos rītā bija no +3 grādiem lidostā līdz +10 grādiem ostā.

Ceļa virsmas temperatūra caurmērā pazeminājusies līdz +1..+5 grādiem, apledojuma risks ir mazs.

Dažviet izveidojusies migla. Mākoņu maz, lielāks mākoņu daudzums ir Vidzemē, nokrišņu nav.

Pūš viegls vējš, galvenokārt rietumu vējš.

Rīgā gaiss atdzisis līdz +4..+5 grādiem, starptautiskajā lidostā - līdz +1 grādam. Pūš lēns dienvidrietumu vējš, debesis pārsvarā skaidras.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija +11..+14 grādu.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 18.oktobrī bija +30 grādu Balkānu reģionā un +32 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -9 grādi kalnos Norvēģijas dienvidos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)