Banner 980x90

E-cigaretes – maini savus kaitīgos paradumus

Ar smēķēšanas problēmu saskaras daudzas ģimenes. Smēķēšana nodara ne tikai lieku kaitējumu veselībai, bet arī būtiski ietekmē ģimenes maciņa saturu. Ja Jūs esat ieinteresēti palīdzēt līdzcilvēkiem, tad izmantojiet mūsdienīgu alternatīvu – elektroniskās cigaretes, ko lietot izmaksās krietni lētāk nekā parastās cigaretes.
   
E-cigaretes gūst arvien lielāku popularitāti. Tās aizstās Jūsu ierasto cigarešu paciņu. Protams, daudzi pāriet no parastajām cigaretēm uz elektroniskajām cigaretēm ne tikai naudas dēļ, bet arī lai pakāpeniski varētu atradināties no smēķēšanas. Kādam tas izdodas, kādam tomēr ne. Ja meklējat iespējas, kur iegādāties e-cigaretes, tad ieskatieties interneta iepirkšanās vietnē Hansapost.lv, kur netrūkst dažādu specifisku preču, tostarp pieejamas arī dažādu variantu e-cigaretes par labām cenām. 
   
Pērkot "Nicorex Ambassador" e-cigareti, dāvanā saņemsiet līdzi arī elektriskās cigaretes  šķīdumu. Ražotājs norāda, ka šīs ir elites sērijas elektroniskās cigaretes, kurās ir apvienots izcils dizains un funkcionalitāte. Turklāt šajā e-cigaretē tiek izmantoti divu sildelementu tehnoloģijas. Tās sniedz vairāk tvaika un garšas, neveidojoties piedeguma garšai. Tāpat komplektācijā elektroniskajai cigaretei ir arī mini-USB lādētājs.
   
Līdzīgas funkcijas pilda arī "Nicorex Ambassador" e-cigarete zelta krāsā, tāpēc klientiem ir izvēles iespējas, kādu elektroniskās cigaretes variantu izvēlēties.
   
Gadījumā, ja Jums jau ir elektroniskā cigarete, bet nepieciešams tikai akumulators, tad arī to atradīsit Hansapost.lv piedāvājumā.
   
Tiklīdz Jūs vai kāds no Jūsu līdzcilvēkiem būs sācis lietot elektronisko cigareti, būs pamanāma atšķirība – pīpēšanas biežums būs manāmi samazinājies, tāpat arī naudas līdzekļi cigarešu iegādei vairs nebūs tik lieli, kā tie bija sākotnēji.
   
Iepirkšanās internetā ietaupīs Jūsu laiku. Hansapost.lv piedāvājumā atradīsit ne tikai e-cigaretes un to aksesuārus, bet arī citas lieliskas preces mājai, ģimenei, skaistumam, veselībai un kvalitatīvai atpūtai. Jāatceras, ka ir iestājies pavasaris un ir īstais laiks, lai sāktu rūpēties par savu veselību, pievēršoties sportam un ilgākai laika pavadīšanai brīvā dabā. Un kāpēc gan rūpes par veselību nesākt ar atteikšanos no intensīvas smēķēšanas, sākotnēji aizstājot to ar elektronisko cigareti?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)