Banner 980x90

Dienas horoskops 30.aprīlim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Kaut arī pēc dabas esi atbildīgs, šodien jaunus darbus uz saviem pleciem labāk neuzgrūst. Šodien pieturies pie sev zināmā, nepiemērota diena jaunu lietu uzsākšanai un izmēģināšanai.

Vērsis Pacietība ir panākumu atslēga. Dažu cilvēku uzvedība tevi šodien varētu kaitināt, taču nepievērs tam uzmanību un turi muti ciet!

Dvīņi Nedomā par to, kā būtu, ja būtu, bet gan rīkojies! Šodien neliela riska deva pat nāks tev par labu!

Vēzis Tavas krasās garastāvokļa maiņas var sabojāt ne tikai tavu dienu, bet arī pārējo, un novest pie nevajadzīgiem pārpratumiem. Ja negribi, lai par tevi slikti runā, uzvedies kārtīgi!

Lauva Neiesaisties nopietnos darījumos, vari tikt piemānīts, esi ļoti piesardzīgs! Padomu prasi tikai zinošajiem!

Jaunava Kādā cilvēkā, iespējams, nāksies vilties. Šodien no apkārtējiem neko daudz negaidi, paļaujies tikai uz saviem spēkiem.

Svari Paņem pauzi no darba un citām lietām, pavadot laiku ar sev mīļajiem! Pārmaiņas pēc atpūties!

Skorpions Šodien ļoti svarīga būs oriģinalitāte, tu nevēlēsies palikt mājās, darot kaut ko garlaicīgu. Tāpat tu nevēlēsies būt kopā ar garlaicīga un vienveidīga dzīvesveida piekritējiem.

Strēlnieks Tev tiek dota atļauja darīt visu, ko vēlies, ir tikai viens nosacījums: tev jāatzīstas mīļotajam cilvēkam tajā, par ko jūties mazliet vainīgs.

Mežāzis Pagātne būs atradusi veidu, kā ienākt tagadnē un pretendēs arī uz tavu nākotni. Tevi pārņems kāda ideja, ar mīļotā cilvēka palīdzību tev izdosies to loģiski noformulēt un pārvērst plānā.

Ūdensvīrs Uzmanīgi ar naudu, netērē to nevajadzīgiem pirkumiem, kurus tu vēlāk varētu nožēlot. Esi uzmanīgs, pretējā gadījumā šī diena var izvērsties katastrofā

Zivis Jaunu projektu uzsākšanai šī diena nav piemērota. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku neizpaud savu nepatiku par notiekošo, šoreiz labāk būtu par to nerunāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)