Banner 980x90

Dienas horoskops 29.septembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Noteikumus un likumus šodien neņemsi vērā, bet gan visu darīsi pa savam. Būsi īsts dumpinieka un nepakļausies apkārtējo spiedienam. Šodien ieteicams savu vēlmi izcelties maksimāli apslēpt.

Vērsis Var nākties sastapt savu visļaunāko ienaidnieku un konkurentu. Tā vietā, lai viņu ienīstu, centies ar viņu nodibināt maksimāli labas attiecības. Vēlāk vari gūt kādu labumu no tā.

Dvīņi Nevēlēsies klausīties apkārtējo ieteikumos, bet pats virzīties uz priekš un sasniegt ko savu! Šodien centies būt neatkarīgs!

Vēzis Domāsi par vienu, bet rīkosies pretēji. Vairāk laika velti pienākumu pildīšanai, nevis domāšanai, par to, ka tos nepieciešams veikt. Izvairies no jebkādas sevis nomocīšanas!

Lauva Nepārcenties, cenšoties izpatikt citiem! Tas tev nav raksturīgi! Labāk esi neatkarīgs un pastāvi par sevis teikto un saviem tuvajiem!

Jaunava Šodien tevī pamodīsies instinkti, kas tevi mudinās aizstāvēt vājākos! Būs nepieciešama liela deva drosmes, taču tev tas ir pa spēkam!

Svari Kur pretējais dzimums, tur problēmas! Neļauj mīlas lietām negatīvi ietekmēt tavus darbus! Nodali privāto dzīvi no karjeras!

Skorpions Radīsies milzīga vēlme izlikt savu seksuālo enerģiju. Ja esi brīvs, tad šī diena ir piemērota sportiskām aktivitātēm.

Strēlnieks Nesaskati problēmas tur, kur to nemaz nav! Iespējams, ka tas, ko tu uzskati par problēmu, ir visīstākais sīkums! Uz notiekošo raugies pozitīvi!

Mežāzis Sapratīsi, ka ar esošo ir par maz, taču tev ieteicams piebremzēt. Iemācies novērtēt to, kas tev jau ir, lai tiektos pēc kaut kā lielāka un dižāka.

Ūdensvīrs Būsi nesaprašanā, kāpēc viss notiek tā, kā notiek. Nav ko lieki filozofēt un tērēt laiku. Šodien galvenais ir rīkoties! Esi mazliet spontāns!

Zivis Liksies, ka tas, kas ar tevi notiek,ir pārāk labi, lai būtu realitāte. Pirms uzticies kādam, mēģini uz šo cilvēku raudzīties no negatīvās prizmas. Varbūt, ka viss nemaz nav tik labi, cik izskatās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)