Banner 980x90

Dienas horoskops 16.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nebaidies dalīties savās vēlmēs ar sev tuviem cilvēkiem – kas to lai zina, varbūt ka piepildīsies! Tev nav ko zaudēt!

Vērsis Esi piekāpīgs, izvairies no konfliktiem, un galvenais - neiejaucies citu cilvēku darīšanās! Labāk padomā, kas tev pašam vēl ir jāpaspēj!

Dvīņi Iespējams, ka šodien uzpeldēs kādas apspiestas jūtas – ar tām nāksies tik galā, izrunājoties ar attiecīgo cilvēku. Neskumsti par pagātni, bet izbaudi tagadni!

Vēzis Šajā stresa pilnajā laikā centies saglabāt mieru! Dari darbus laicīgi un apzinīgi, un vēlāk tu saņemsi kārotos darba augļus!

Lauva Pārdomājot dzīvi, sapratīsi, ka vēlies izjust jaunas emocijas un iepazīties ar jauniem cilvēkiem, esi atvērts visam, kas nāks!

Jaunava  Šī diena var sanākt diezgan emocionāla – kāds uzplēsis vecās rētas. Galvenais ir to ārīgi neizrādīt, bet gan gremdēties atmiņās klusībā.

Svari Tev neliekas, ka ir pienācis laiks nelielām pārmaiņām!? Ja pārvarēsi slinkumu un sāksi kaut ko darīt, tad atklāsi daudz jauna!

Skorpions Nemēģini ar visām problēmām tik galā viens pats, tev ir labi draugi, kuri labprāt palīdzēs! Neļauj citiem kāpt sev uz galvas.

Strēlnieks Turēt doto vārdu nebūs nemaz tik viegli – dienas gaitu izmainīs neparedzēti notikumi. Izvairies no kārdinājuma stāstīt baumas!

Mežāzis  Šķitīs, ka šobrīd nekas neiet uz priekšu, bet patiesībā visums darbojas tavā labā. Mēģini saglabāt iekšējo harmoniju.

Ūdensvīrs Enerģijas pieplūdums ļaus visu darīt ar divkāršu spēku. Izvairies kādu kritizēt, ja negribi, ka viss pavēršas pret tevi.

Zivis Šīs dienas galvenais uzdevums ir nepārstrādāties un vairāk koncentrēties uz enerģijas atjaunošanu, smelies idejas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)