Banner 980x90

Datortomogrāfijas kabineta izveidē Siguldas slimnīcā investēts pusmiljons eiro

Rīga, 10.jūl., LETA. SIA "Veselības centrs 4" grupas uzņēmuma SIA "Vizuālā diagnostika" datortomogrāfijas kabineta izveidē, kas atrodas Siguldas slimnīcā, investēts pusmiljons eiro, aģentūrai LETA atklāja "Vizuālās diagnostikas" pārstāvji.

Kabinets atklāts piektdien, 7.jūlijā. Tā platība ir 41 kvadrātmetrs. Datortomogrāfijas kabinetā uzstādīta 64 slāņu datortomogrāfijas iekārta "GE Optima CT660".

Plānots, ka jaunais datortomogrāfijas kabinets nodrošinās iespēju Vidzemes reģiona iedzīvotājiem saņemt augstas kvalitātes un daudzveidīgākus datortomogrāfijas izmeklējumus.

Kā norādīja "Veselības centra 4" valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds, Siguldas datortomogrāfijas kabinetā izmeklējumu varēs veikt galvai un deguna blakusdobumiem, mugurkaulājam, muskuloskeletālajai sistēmai, vēdera dobumam, mazajam iegurnim un retroperitoneālajai telpai, krūškurvja orgāniem, kā arī brahiocefālajiem un intrakraniālajiem asinsvadiem, vēdera un kāju asinsvadiem.

Izmeklējumi būs pieejami valsts piešķirtā finansējuma ietvaros ar ģimenes ārsta vai speciālista nosūtījumu, kuram ir līgumattiecības ar Nacionālo veselības dienestu, par maksu, vai uzrādot apdrošināšanas polisi.

Siguldas datortomogrāfijas kabinets atrodas Siguldas slimnīcā, Lakstīgalas ielā 13.

Kopā uzņēmumam "Vizuālā diagnostika" ir pieci datortomogrāfijas kabineti visā Latvijā - Gulbenē, Liepājā, Saldū, Kuldīgā un Siguldā, kā arī seši magnētiskās rezonanses kabineti - Rīgā, Valmierā, Liepājā, Jelgavā, Kuldīgā un Jēkabpilī.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Vizuālās diagnostikas" apgrozījums pērn bija 3,911 miljoni eiro, bet peļņa - 1,181 miljons eiro. SIA "Vizuālā diagnostika" dibināta 2006.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2844 eiro. "Vizuālā diagnostika" vienādi uz pusēm pieder uzņēmumam "Veselības centrs 4" un Kuldīgas slimnīcas vadītājam Ivaram Eglītim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)