Banner 980x90

"Circle K" investējis divus miljonus eiro jaunā degvielas uzpildes stacijā Siguldā

Rīga, 2.aug., LETA. Degvielas mazumtirgotājs "Circle K" atklās jaunu degvielas uzpildes staciju Siguldā, kuras būvniecībā investēti divi miljoni eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Ieva Stūre.

Degvielas uzpildes stacija Siguldā, Mazajā Saules ielā 2, sāks darbu 3.augustā, bet atklāšanas svētki notiks piektdien, 9.augustā. Tā ir 83. "Circle K" tirdzniecības vieta Latvijā un pirmā pilna servisa "Circle K" degvielas uzpildes stacija Siguldā.

Degvielas uzpildes stacijā "Sigulda" ir pieejamas trīs degvielas uzpildes iekārtas vieglajiem transportlīdzekļiem un viena smagajām automašīnām, iekļaujot iespēju "AdBlue" šķīduma uzpildei. Tāpat stacijā ierīkota vieglo automašīnu automazgātava un servisa zona ar gaisa, ūdens iekārtu un putekļsūcēju pašapkalpošanās transportlīdzekļu apkopei.

Degvielas mazumtirgotāja "Circle K Latvia" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2018.gada 1.maija līdz šā gada 30.aprīlim, bija 425,01 miljons eiro, kas ir par 9,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 9,9% un bija 19,225 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums "Circle K Latvia" reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatdarbības veids ir degvielas un preču mazumtirdzniecība degvielas uzpildes stacijās, degvielas uzpildes staciju projektēšana, celtniecība un ekspluatācija, kā arī naftas produktu vairumtirdzniecība.

"Circle K Latvia" pieder Norvēģijā reģistrētam uzņēmumam "Circle K", kas savukārt pieder Kanādas uzņēmumam "Alimentation Couche-Tard Inc.".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)