Banner 980x90

"Beton on Fire" sacensības atgriežas Siguldā

Foto: Facebook.com/ BOF.Sigulda
Foto: Facebook.com/ BOF.Sigulda
Vasaras ekstrēmākās sacīkstes Bobsleja trasē arī šovasar priecēs Latvijas līdzjutējus Siguldā, 13.augustā. Pēc pašu sacīkšu aizsācēju vārdiem, Siguldas pilsētas viesmīlība, bobsleja trases darbinieku atsaucība un izdevīgā lokācija arī šovasar ļauj iekļaut Siguldas posma izcīņu sacīkšu kartē.

Kā pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informēja sacensību rīkotāji, pagājušajā vasarā pirmo reizi Austrumeiropā notika "SEBA Beton on Fire sacīkstes". Arī šogad sacensības skrituļslidotājiem (inline), dēļotājiem (longboard) un speciālo roller-tērpu (buggy rollin) braucējiem norisināsies visas dienas garumā un solās būt patiešām aizraujošs un skatāms šovs.

Šovasar "Beton on Fire Sigulda" sacīkste tiks aizvadīta no trases 5.stāva un dalībnieku ātrums sola sasniegt pat 100km/h lielu ātrumu! Arī dalībnieku skaits šogad ir teju vai dubultojies un sasniegs ap 60 dalībnieku no 10 pasaules valstīm.

Kā īpaša programmas nagla un saldais ēdiens skatītājiem ir paredzēts "Beton on Fire" uzvarētāja un Latvijas motokrosa granda Matīsa Karro duelis, kur cīņā ar laiku motosportists dosies trasē augšup pret kalnu, lai uz visiem laikiem pieliktu punktu spekulācijām- kas ātrāks, "rolleri" vai motocikls.

Šādas sacensības norisinās kopš 2009.gada un ir tikušas aizvadītas gan vēsturiskajā Olimpiskajā Sarajevas (Sarajevo) trasē, Altenbergā (Altenberg) Vācijā un Laplaņas (La Plagne) trasē Francijā. Pagājušogad pirmo reizi vēsturē "Beton on Fire" pieturēja Siguldā, dodot iespēju Latvijas un Siguldas līdzjutējiem klātienē vērot ekstrēmākos pasaules rollersportu pārstāvjus ne mazāk ekstrēmā sacensību norises vietā – Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē.

Sacensību dalībnieki pārstāv kopumā ap 10 valstīm – redzēsim tādas "RedBull Crashed Ice" zvaigznes kā Kilian Braun (Šveice), Phillipp Auerswald (Vācija), longborda supersmagsvaru Danny Strasser (Vācija) un protams, cilvēku leģendu, pasaulē slavenu kaskadieri – "The Rollerman" Jean Yves Blondeau (Francija).

Arī līdzjutējiem būs iespēja iesaistīties aktivitātēs un izklaidēs visas dienas garumā – Longborda skola iesācējiem, "RedBull back2back" DJ’u šovs, līdzjutēju viktorīnas un akcijas no u.c.

Pasākuma teritorijā tiks nodrošināta ēdināšana un labierīcības. Ieeja bez maksas!

Vairāk informācijas un pieteikšanās: info@skeleton.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)