Banner 980x90

"Mobilā automazgātava" – auto tīrīšana Jums vēlamā laikā un vietā

Šasijas mazgāšana ir  auto apakšējās daļas mazgāšana, kurā tiek izmantota speciāla mazgāšanas pistole. Tā ir svarīga procedūra, lai pasargātu mašīnas šasiju no korozijas riska un atbrīvotos no eļļas notecējumiem.

Šasijas mazgāšana

Šasijas mazgāšana ir  auto apakšējās daļas mazgāšana, kurā tiek izmantota speciāla mazgāšanas pistole. Tā ir svarīga procedūra, lai pasargātu mašīnas šasiju no korozijas riska un atbrīvotos no eļļas notecējumiem.

Šasijas mazgāšana ir veicama visu gadu, tomēr ir īpaši vēlama ziemā un pavasarī, lai atbrīvotos no sāls aplikuma. Šasijas mazgāšana ir rūpīga  procedūra, kurā tiek pievērsta uzmanība riteņu arkām, ritošajai daļai un citām vietām, kur ir iespēja uzkrāties dubļiem, eļļām un pretledus ķīmijai.

Uzņēmums "Mobilā automazgātava" izmanto speciālu šasijas mazgāšanas pistoli, kas nodrošina kvalitatīvu un rūpīgu mašīnas apakšdaļas tīrīšanu.

Lasiet vairāk: http://www.mobilaautomazgatava.lv/

Mīksto mēbeļu un automašīnu ķīmiskā tīrīšana

Ja uz mīkstajām mēbelēm vai automašīnas salona mīkstajām daļām ir radušies traipi, tos iespējams likvidēt, veicot ķīmisko tīrīšanu. Mīksto mēbeļu un automašīnu ķīmiskā tīrīšana  ar "Tornador" iekārtām ir efektīvs risinājums, kas spēj iztīrīt dažāda veida traipus, tajā pašā laikā nebojājot materiālu, kas var gadīties, ja tīrīšanas darbi tiek veikti paša spēkiem.

Pieredzējuši speciālisti zina, kāda metode un līdzekļi ir nepieciešami dažādu materiālu tīrīšanai. Mīksto mēbeļu un automašīnu ķīmiskā tīrīšana tiek piedāvāta uzņēmumā "Mobilā automazgātava", kur tiek rūpīgi iztīrīti gan dīvāni un paklāji, gan auto saloni.

Lasiet vairāk: http://www.mobilaautomazgatava.lv/

Smaku novēršana, ozonēšana

Smaku novēršana, ozonēšana, ir kļuvusi par pieprasītu metodi, kā atbrīvoties no nepatīkama aromāta un attīrīt gaisu, nogalinot mikroorganismus. Smaku novēršana, ozonēšana, var būt nepieciešama, ja kāda iemeslu dēļ ir radies paliekošs, nepatīkams aromāts, piemēram, cigarešu smaka vai smaka, kas radusies no bioloģiska rakstura produktu (piemēram, piena) nonākšanas audumā.

Ozonēšanas rezultātā tiek iznīcinātas pelējuma sēnītes un sporas, kas veidojas automašīnas salonā, kā arī putekļu ērces un citi sīki organismi, kas kaitē mūsu pašsajūtai. Smaku novēršana, ozonēšana ir ne tikai estētisks princips, jo ikvienam patīk uzturēties patīkamā aromātā, bet arī nozīmīgs faktors cilvēka veselībai.

Smaku novēršana, ozonēšana kvalitatīvi tiek veikta uzņēmumā "Mobilā automazgātava", kur tiek novērsts nepatīkams aromāts un veikta dezinfekcija ar ozonatora palīdzību.

Lasiet vairāk: http://www.mobilaautomazgatava.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)