Banner 980x90

Atpūtas vieta "4 Saules"

Viesu nams kāzām "4 Saules" saviem viesiem piedāvā svinību māju Svētku Pils, nakšņošanu līdz 60 cilvēkiem, divas pirtiņas ar stiklotu terasi, kurās labi jutīsies nelielas kompānijas, peldošo pirti, laivu nomu un makšķerēšanu Daugavā, plašu zaļo zonu Daugavas krastā, kas piemērota sporta spēlēm vai lielākiem pasākumiem dabiskā vidē, piknika vietas un telts vietas, bērnu un volejbola laukumu, skaistus saulrietus, kas laistās virs Daugavas ūdeņiem un priecē viesus.

Viesu nams kāzām

Viesu nams kāzām "4 Saules" saviem viesiem piedāvā svinību māju Svētku Pils, nakšņošanu līdz 60 cilvēkiem, divas pirtiņas ar stiklotu terasi, kurās labi jutīsies nelielas kompānijas, peldošo pirti, laivu nomu un makšķerēšanu Daugavā, plašu zaļo zonu Daugavas krastā, kas piemērota sporta spēlēm vai lielākiem pasākumiem dabiskā vidē, piknika vietas un telts vietas, bērnu un volejbola laukumu, skaistus saulrietus, kas laistās virs Daugavas ūdeņiem un priecē viesus.

Viesu nams kāzām atrodas Daugavas krastā ar gleznainu skatu uz Doles muižas parku. Esot šeit, ir pagrūti aptvert, ka atrodamies tikai 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Viesu nams kāzām "Svētku pils" ir radīts, apvienojot dabas skaistumu ar mūsdienu ērtībām, un jaunais pāris te jutīsies labi kopā ar saviem 50 – 70 kāzu viesiem. Šī ir vieta, kur piepildīt sapni par skaistāko dienu mūžā. Šī ir vieta, kur mirklis apstājas, lai vienmēr paliktu tavās atmiņās.

Viesu nams kāzām piedāvā banketu zāli, deju zāli, numuriņus nakšņošanai, kā arī āra terasi un pagalmu. Svētku pils dārzā iespējams rīkot laulību ceremoniju, kā arī mums pretī ir Doles sala ar Daugavas muzeju – ar laivu tur iespējams nokļūt 10 minūtēs – tā ir lieliska vieta skaistām fotogrāfijām. Netālu atrodas Zirgu audzētava Dārziņi, kā arī piedāvājumā ir laivas, volejbola laukumi, piknika vietas.

Banketu zāle

Banketu zāle paredzēta dažādu svinību rīkošanai. Banketu zāle viesu namā "4 Saules" ir gaišos toņos ar maināmiem gaismu risinājumiem, ko iespējams pielāgot katra jaunā pāra kāzu krāsas tematikai un noskaņai. Svinību zāles ietilpība ir līdz 70 cilvēkiem, galdu risinājumi pielāgojami arī mazākam viesu skaitam, kā arī mums ir īpašs jaunā pāra un vedēju galds. Banketu zāle izmantojama kopā ar priekštelpu, kurā atrodas bāra lete un sveču kamīns. Svinību zāle – 105 m2, priekštelpa – 80 m2

Katri svētki – jubileja, dzimšanas diena vai cita jums svarīga diena – ir labs iemesls svinībām. Labs iemesls, lai ar ģimeni un draugiem neaizmirstami pavadītu laiku.

Savām svinībām varat izmantot vienu vai abas banketu zāles. Lielākajai zālei (120 m2) ir priekštelpa ar bāra leti un sveču kamīnu. Mazākā banketu zāle (85 m2) – ērti nodalāma no pārējās Svētku pils, radot privātu gaisotni. Abu zāļu apgaismojumu var piemērot iecerētajai noskaņai. Tās var būt gaišas un svinīgas, nebēdnīgi krāsainas vai satumšinātas aizrautīgām dejām.

Sava kompānija un skaista vieta ir viss, kas vajadzīgs izcilām svinībām. Atkarībā no pasākuma vēriena iespējams rezervēt visu Svētku pili, atsevišķu banketu zāli vai vienkārši kādu terasi vai pirtiņu Daugavas krastā.

Semināru telpas

Semināru telpas viesu namā "Svētku pils" ir piemērotas semināru, banketu, prezentāciju un citu korporatīvu pasākumu rīkošanai. Te ir 2 lielas zāles – semināru telpas, neparasta sapulču telpa uz jumta, kā arī numuriņi nakšņošanai un plaša teritorija komandas saliedēšanas pasākumiem un atpūtai. Pasākumu dalībnieki augstu vērtē gan mierpilno atmosfēru, gan Rīgas tuvumu, kas ļauj nezaudēt laiku, braucot uz pasākumu.

Darba dienās iespējams īrēt atsevišķi konferenču zāli vai banketu zāli, kā arī numuriņus nakšņošanai.

Viesu nama pirmajā stāvā atrodas banketu zāle, ko vienkārši iespējams pielāgot atbilstoši pasākuma apjomam. Tā ir 105 m2 liela ar 80 m2 priekštelpu, kurā atrodas sveču kamīns un bāra lete.

Deju zāle ir 85 m2 plaša zāle, ko iespējams nodalīt vai arī savienot ar banketu zāli. Jumta namiņš ir lieliski piemērots prāta vētrām vai apaļā galda sarunām sastāvā līdz 10 cilvēkiem.

Neformālā atmosfēra un gleznainā ainava rosina uz sadarbību, palīdz rast jaunus risinājumus un idejas.

Semināru telpas līdzīgi kā birojā ir aprīkotas ar WiFi, TV ekrānu, skaņas aparatūru un tāfeli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)