Banner 980x90

Atjauno Allažu pagasta Tautas nama ēku

Rīga, 1.okt., LETA. Lai veicinātu kultūras iestāžu infrastruktūras attīstību un sabiedrības iesaisti vietējās kopienas pasākumos, Siguldas novada pašvaldība veic Allažu pagasta Tautas nama ēkas vienkāršotu atjaunošanu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ēkas remontdarbus plānots noslēgt novembra sākumā, un to laikā tiks nomainīti logi, veikti apdares darbi, pārbūvēta un sakārtota ēkas ieeja, kā arī atjaunota rezerves izeja no zāles.

Lai uzlabotu piekļuvi ēkai dažādām auditorijām, izbūvēta uzbrauktuve cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem un ērtākai bērnu ratiņu pārvietošanai. Labiekārtota arī teritorija ap Allažu pagasta Tautas namu, izveidojot ugunskura vietu, lai veicināti iedzīvotāju iesaisti sabiedriskajās aktivitātēs.

Pērn rudenī Lauku atbalsta dienests apstiprināja Siguldas novada pašvaldības projekta pieteikumu "Allažu pagasta Tautas nama ēkas vienkāršota atjaunošana un teritorijas labiekārtošana" LEADER projektu konkursa otrajā kārtā.

Kopējās projekta izmaksas ir 50 000 eiro, no tām 37 616 eiro ir Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums, bet 12 384 eiro - Siguldas novada pašvaldības līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)