Banner 980x90

Apspriedīs atsevišķas Ģimenes ārstu klīnikas izveidi Siguldas poliklīnikā

Rīga, 23.okt., LETA. Siguldas slimnīcas aktu zālē šodien plkst.16 notiks novada ģimenes ārstu apspriešanās par atsevišķas klīnikas izveidi Siguldas poliklīnikā, aģentūru LETA informēja Siguldas novada dome.

Lai nodrošinātu kvalitatīvus ģimenes ārstu un pediatra pakalpojumus, un iespēju tos apmeklēt novada iedzīvotājiem ērtā laikā, pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics ("Reģionu alianse") iniciējis pilotprojektu "Ģimenes ārstu klīnikas izveide Siguldas poliklīnikā", ko plānots realizēt, sadarbojoties ar SIA "Siguldas slimnīca".

Kā ziņots, sākts darbs pie Ģimenes ārstu klīnikas izveides projekta Siguldas poliklīnikā, informē Siguldas novada dome.

Pilotprojektā plānots Siguldas poliklīnikā izveidot Latvijā unikālu brīvprātīgi apvienojušos ģimenes ārstu klīniku, nodrošinot novadniekiem pieeju ģimenes ārstiem arī darba dienu vakaros un sestdienās. Iecerēts, ka klīnikā būs pieejams pašvaldības apmaksāts pediatrs, kura pakalpojumi novada iedzīvotājiem būs pieejami bez ģimenes ārsta nosūtījuma.

Strādājot pie mūsdienīgas un ērtas klientu apkalpošanas sistēmas, plānots izveidot arī reģistratūru ar elektronisku pieteikšanās sistēmu, tādējādi atvieglojot pierakstīšanās procesu un ietaupot iedzīvotāju laiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)