Banner 980x90

Aicina pieteikties dienas nometnei Siguldas novada Jaunrades centrā

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Vēl ir dažās brīvas vietas nometnē "Nākotnes portāls: mehatronikas autonomo robotu būve", kas notiks no pirmdienas, 27.jūnija līdz piektdienai, 1.jūlijam Siguldas novada Jaunrades centrā, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Nometnes laikā skolēniem būs iespēja iepazīties ar elektronikas pamatiem, lodēšanas tehnikām un programmēšanu. Skolēni gūs ieskatu aktivitātēs, kas saistās tehnisko jaunradi un inženierzinātni. Aicināti pieteikties skolēni vecumā no 9 līdz 16 gadiem, kuriem ir interese par mehāniku, programmēšanu un elektroniku.

Nometne notiks Siguldas novada Jaunrades centra telpās (Skolas ielā 3, Siguldā). Skolēni katru dienu tiks nodrošināti ar siltām pusdienām. Dalības maksa – 40 eiro. Papildu informācija pieejama pa tālruni 29234706.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)