Banner 980x90

2016.gada 2.ceturksnī iekšzemes kopprodukts palielinājies par 0,4%

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
2016.gada 2.ceturksnī, salīdzinot ar 2016.gada 1.ceturksni, iekšzemes kopprodukta (IKP) apjoms pēc sezonāli un kalendāri izlīdzinātajiem datiem ir palielinājies par 0,4%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) ātrais novērtējums.

2016.gada 2.ceturksnī, salīdzinot ar 2015.gada attiecīgo periodu, IKP pēc sezonāli un kalendāri izlīdzinātajiem datiem ir pieaudzis par 0,7%, bet pēc sezonāli un kalendāri neizlīdzinātiem datiem – par 2,1%.

IKP pārmaiņas ietekmēja pievienotās vērtības pieaugums rūpniecībā par 7% un mazumtirdzniecībā par 3%, kā arī kritums būvniecības nozarē par 22% (sezonāli un kalendāri neizlīdzināti dati).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)