Banner 980x90

"Jysk" pērn auga apgrozījums un saruka peļņa

Foto: Diāna Lozko/ LETA
Foto: Diāna Lozko/ LETA

Pērn auga mājsaimniecības preču mazumtirgotājas SIA "Jysk Linnen'n Furniture" apgrozījums un saruka peļņa, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmums pērn apgrozīja 22,57 miljonus eiro, kas ir par 8% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 21,02 miljoni eiro. Pērn uzņēmums nopelnīja 781 235 eiro, kas ir par 29% mazāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmuma peļņa bija 1,11 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā uzņēmums rekonstruēja veikalus Liepājā un Rīgā. Tāpat pērn notika restrukturizācija starp "Jysk Linnen'n Furniture" saistītiem uzņēmumiem, kā rezultātā tika samazinātas administratīvās izmaksas.

Arī šogad, līdzīgi kā citus gadus, uzņēmuma galvenais uzdevums ir turpināt palielināt gan apgrozījumu, gan peļņu. Tikmēr pērn gūto peļņu ieteikts atstāt nesadalītu.

"Jysk" ir starptautisks veikalu tīkls, kas piedāvā preces mājas labiekārtošanai.

SIA "Jysk Linnen'n Furniture" dibināta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 500 264 eiro. Uzņēmums pieder Islandē reģistrētai kompānijai "Joska Eignarhaldsfelag ehf av PLC".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)