Banner 980x90

Visā valstī saulains laiks

Rīga, 9.aug., LETA. Trešdienas rītā visā Latvijā ir saulains laiks, debesis pārsvarā skaidras, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns austrumu, dienvidaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra saullēktā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā no +7 grādiem Vidzemes augstienē līdz +16 grādiem Kolkā; valsts lielākajā daļā +8..+13 grādu.

Deviņos rītā gaiss būs iesilis līdz +15..+18 grādiem.

Rīgā pārsvarā skaidras debesis, pūš austrumu, dienvidaustrumu vējš 2-4 metri sekundē, gaisa temperatūra saullēktā +12..+14 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijā bija +20..+24 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 8.augustā bija +41 grāds Spānijā, Albānijā, Melnkalnē un Krievijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -1 grāds Alpu virsotnēs un Krievijas ziemeļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)