Banner 980x90

Vangažos par 4,26 miljoniem eiro pārbūvēs Gaujas ielu

Rīga, 17.sept., LETA. Vangažos sākušies vērienīgi Gaujas ielas pārbūves darbi, kurus par 4 267 667 eiro, iekļaujot summā arī projektēšanas darbus, veiks SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate", aģentūra LETA uzzināja Inčukalna novada pašvaldībā.

Projekta gaitā paredzēts pārbūvēt brauktuves, gājēju un apvienotos gājēju un velosipēdu celiņus teju trīs kilometru garumā, kā arī izbūvēt apgaismojuma sistēmu un lietus kanalizācijas sistēmu.

Saskaņā ar iepirkuma līgumu Gaujas ielas pārbūves darbu izpildes termiņš ir 210 kalendārās dienas, šajā laika periodā ir iespējami ceļu satiksmes ierobežojumi Vangažu pilsētā.

Inčukalna novada domes priekšsēdētājs Aivars Nalivaiko (ZZS) ir pārliecināts, ka lielākais ieguvums, veicot šos apjomīgos remontdarbus, būs ievērojami uzlabotā Vangažu pilsētas infrastruktūra, ņemot vērā to, ka iela iegūs kvalitatīvu segumu, gājēju un velosipēdu celiņus ar drošām gājēju pārejām.

Projekta būvuzraudzību veic personu apvienība "L4 & Mūsu uzraugs".

Ielas pārbūves projekts tiek realizēts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, ieguldot arī pašvaldības budžeta līdzekļus.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate" apgrozījums pagājušajā gadā bija 24,65 miljoni eiro, bet peļņa - 600 071 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)