Banner 980x90

Vakar Siguldas novadā notikusi motocikla un dzīvnieka sadursme

Rīga, 28.okt., LETA. Vakar Siguldas novada Mores pagastā kāds motociklists uzbraucis dzīvniekam, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Mores pagastā, uz ceļa pie mājas "Ķāši", 1977.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Yamaha" uzbraucis dzīvniekam un apgāzies. Negadījumā cietis motociklists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā,

Mālpils novada "Tuntuļos", nenoskaidrotos apstākļos traktors "Valtra" bez vadītāja tā kabīnē izkustējies no vietas un uzbraucis 1989.gadā dzimušam vīrietim, traumējot viņu.

Savukārt Liepājā, Oskara Kalpaka ielā, sadūrušās trīs automašīnas - "Renault Kangoo", kuru vadījis 1983.gadā dzimis vīrietis, "Volkswagen Transporter", kuru vadītāja 1949.gadā dzimis vīrietis un "Mazda", kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietis automašīnas "Mazda" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar septiņiem cietušajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)