Banner 980x90

Vakar Krimuldas novadā kravas automašīna nāvējoši traumējusi velosipēdistu

Rīga, 1.nov., LETA. Vakar Krimuldas novadā kravas automašīna notriekusi velosipēdistu, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Šosejas Inčukalns-Valmiera 20,6 kilometrā notikusi sadursme starp kravas automašīnu "MAN", kuru vadījis 1961.gadā dzimis vīrietis un nenoskaidrotu velobraucēju. Negadījumā bojā gājis velosipēdists, kura vecums varētu būt ap 60-70 gadiem.

Mārupes novadā, lidostā "Rīga", 1952.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mazda", uzbraukusi 1968.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Ķekavas novada Daugmales pagastā, nenoskaidrotos apstākļos 1935.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota Yaris", nobraucis no ceļa un apgāzies. Autovadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Talsu novada Valdgales pagastā, ceļa Talsi-Dundaga-Mazirbe 16.kilometrā, 1994.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Volkswagen Golf" nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietis šoferis un automašīnas pasažieri - 1958.gadā dzimis vīrietis un 1994.gadā dzimis jaunietis. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)