Banner 980x90

Telts noma sporta spēlēm

Foto: bigstockphoto.com
Foto: bigstockphoto.com
Nav labāka laika uzņēmumu sporta spēļu organizēšanai kā vasaras vidus! Tas ir īstais brīdis kopā ar kolēģiem un sadarbības partneriem piecelties no darba galda un doties dabā izkustēties.

Aktīvā atpūta ir viens no labākajiem komandas saliedēšanas veidiem, iespēja tuvāk iepazīt kolēģus, ar kuriem ikdienā ir mazāka saskare, kā arī iespēja neformālākā gaisotnē pārrunāt uzņēmuma darbības mērķus, sasniegtos rezultātus un nākotnes vīziju.

Teltis un nojumes lieliskam pasākumam
Ja tieši Jums ir tikusi tā iespēja organizēt uzņēmuma sporta spēles, tad šāda mēroga pasākumam ir rūpīgi jāgatavojas. Sākot ar spēļu norises vietas izvēli, dalībnieku uzaicināšanu, aktivitāšu izvēli un beidzot ar aprīkojuma, piemēram, telšu īri, galdu un solu nomu, kā arī apgaismojuma, gāzes sildītāju u.c. inventāra nomu. 

Tā kā atbildība par pasākuma rīkošanu ir gana liela, tad vislabāk ir lūgt palīdzību prefesionāļiem – pasākumu aprīkojuma servisam "Akurāts". Pasākumu telts noma ir šī uzņēmuma ikdiena, kas veidojusies no ilggadējas darba pieredzes, krājot dažādas zināšanas. Jums tās var noderēt kā atbalsts. 

Teltis un nojumes ir viens no būtiskākajiem aprīkojumiem sporta spēlēs. No veiksmīgas to izvēles lielā mērā atkarīga arī paša pasākuma izdošanās. 
Foto: Akurats.lvFoto: Akurats.lv


Kādu telti un nojumi izvēlēties?
Telts un nojumes nomu lielā mērā ietekmēs tas, kādam mērķim tās paredzētas. Telts var kalpot gan kā vieta konkrētai sporta aktivitātei, piemēram, šautriņu mešanai, šaušanai mērķī  u.tml., gan kā vieta, kur centralizēti nodrošināt dalībnieku ēdināšanu. Tāpat telts vai nojume var noderēt sporta inventāra vai citu mantu glabāšanai. 

Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" speciālisti ēdināšanas vietai iesaka izvēlēties telti, kuras platums ir 10 metri. Tās garumu attiecīgi iespējams pielāgot (10–130 metri) sporta spēļu dalībnieku skaitam un aprīkojuma daudzumam, ko paredzēts ievietot teltī (piemēram, galdus, solus, bāra lēti, apgaismojumu, piepūšamos dīvānus utt.). 

Ja telts paredzēta sporta aktivitātēm, tad "Akurāts" speciālisti vispirms iesaka izvērtēt aktivitātes raksturu un tad nomāt piemērotu telti vai nojumi. Šautriņām pietiks ar 25 kvadrātmetru (5 x 5 metri) telti, savukārt spēlei, kam nepieciešams lielāks laukums, var īrēt telti, kas ir 10 metru platā ar pielāgojamu tās garumu.

Mantu glabāšanai derēs gan 5 x 5 metru, gan 3 x 3 metru liela telts. 
Foto: Akurats.lvFoto: Akurats.lv
Kā iznomāt telti un nojumi pasākumam? 
Pasākumu aprīkojuma noma mūsdienās ir ārkārtīgi vienkārša – to var izdarīt pat neizejot no darba kabineta. Viss, kas Jums jādara, ir jāatver pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" mājaslapa www.akurats.lv un jāapskata nepieciešamais nomas inventārs. 
Kad esat izvēlējies, rakstiet savu pieprasījumu e-pastā un sūtiet uz info@akurats.lv vai aizpildiet tiešsaistes formu tīmekļvietnē, vai zvaniet uz tālruņa numuru 26 338 888. "Akurāta" klientu apkalpošanas speciālisti ar Jums sazināsies, atbildēs uz visiem Jūsu jautājumiem un noformēs pasūtījumu. Vislabāk pasākumu aprīkojumu rezervēt vismaz mēnesi pirms pasākuma, taču var tikt izskatīti arī pēdējā brīža piedāvājumi.  
Foto: Akurats.lvFoto: Akurats.lv
"Akurāts" nodrošina arī piegādes un montāžas pakalpojumus, lai Jūsu ziņā atstātu rūpes tikai par pasākuma saturu. 

Izmantojiet pasākumu aprīkojuma servisu, lai iznomātu arī citu inventāru, kas noderēs uzņēmuma sporta spēlēs. Piemēram, galdus un solus, bāra lēti, kas varētu būt noderīgi ēdināšanas teltij. Vēsākiem vakariem noderēs gāzes sildītāji. Atpūtai un nesteidzīgām sarunām lieliski noderēs piepūšamie dīvāni, kas vienlaikus ir ērti pārvietojami un viegli tīrāmi, kā arī piešķir pasākuma vietai interesantu noformējumu. 

Netērējiet laiku, meklējot citus variantus – visas atbildes, kur nomāt pasākumu aprīkojumu, ir rodamas "Akurātā"! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)