Banner 980x90

SPRK septembrī rīko uzklausīšanas sanāksmi par plānoto siltumenerģijas tarifu pieaugumu Siguldā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) 4.septembrī organizē uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Wesemann-Sigulda" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu.

Rīga, 27.aug., LETA. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) 4.septembrī organizē uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Wesemann-Sigulda" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu, kas paredz Siguldā tarifa pieaugumu par 8,3%, aģentūru LETA informēja SPRK pārstāve Ieva Lazdiņa. Ņemot vērā realizēto Kohēzijas fonda projektu un dažādu izmaksu izmaiņas, "Wesemann-Sigulda" SPRK ir iesniedzis jaunu siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifu projektu Siguldas pilsētai. Tas aprēķināts tabulas veidā pie dažādām dabasgāzes cenām. Proti, pie dabasgāzes cenas 23 eiro par megavatstundu (MWh) siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projekts aprēķināts 65,95 eiro par MWh, kas ir par 8,3% lielāks nekā pašreiz piemērojamais tarifs - 60,92 eiro par MWh. Lai uzklausītu iedzīvotāju viedokli, SPRK rīko uzklausīšanas sanāksmi 4.septembrī plkst.12 Siguldas kultūras centrā, Pils ielā 10. Uzklausīšanas sanāksmē komersanta pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu būtību un ekonomisko pamatojumu. SPRK norādīja, ka "Wesemann-Sigulda" aprēķinātais un iesniegtais tarifu projekts nav galīgs un vēl var mainīties tā izskatīšanas laikā. Iepazīties ar "Wesemann-Sigulda" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projekta kopsavilkumu var SPRK mājaslapā. "Wesemann-Sigulda" dibināts 2004.gadā un tā pamatkapitāls ir 369 910 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 1,624 miljoni eiro, bet peļņa - 324 419 eiro. Tā vienīgais īpašnieks ir SIA "Wesemann", kura 66,67% daļu pieder Ivaram Pauram un 33,33% daļu Kristīnei Papinovai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)