Banner 980x90

Šonedēļ plašākie satiksmes ierobežojumi - uz Jūrmalas šosejas, Vidzemes šosejas Sēnītes posmā, pie Pāvilostas un pie Gulbenes

Rīga, 29.jūl., LETA. Ceļu remontdarbu dēļ šonedēļ plašākie satiksmes ierobežojumi ir uz Jūrmalas šosejas, Vidzemes šosejas Sēnītes posmā, pie Pāvilostas un pie Gulbenes, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Uz Jūrmalas šosejas turpinās remontdarbi un ir izmaiņas satiksmes organizācijā krustojumā ar Rīgas apvedceļu. LVC caurlaides iebraukšanai Jūrmalā aicina iegādāties attālināti, lai neveidotos vēl lielāki sastrēgumi uz remontējamā ceļa.

Turpinās satiksmes organizācijas pārkārtojumi uz Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Sēnītes mezglam. Uz brauktuvi Siguldas virzienā ir pārslēgti posmi no Garkalnes līdz Vangažiem un Vangažiem līdz Sēnītes mezglam. Arī pēc satiksmes pārslēgšanas uz Siguldas virziena brauktuvi tā ir organizēta pa vienai joslai katrā virzienā.

Uz reģionālajiem ceļiem visvairāk luksoforu posmu - seši - ir posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām. Pie Pāvilostas to skaits ir sarucis līdz četriem. Abos būvdarbu posmos ir jārēķinās ar nepilnu stundu to izbraukšanai. Kurzemē garāks remontposms ir arī no Ēdoles līdz Jūrkalnei.

Savukārt 45 minūtes ceļā paies Latgalē, ceļa posmā no Gulbenes Balvu virzienā līdz Kazupei, un Zemgalē, posmā no Tērvetes līdz Lietuvas robežai.

LVC aicina būvdarbu vietās ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)