Banner 980x90

SMS kredīts internetā var līdzēt, ja steidzami nepieciešami papildus finanšu līdzekļi 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Saskaņā ar aktuālo TNS aptauju par veidiem, kā tiek veikti norēķini, 78% aptaujāto norāda, ka izmanto iespēju maksāt ar bankas karti vai internetbankā. Kā norēķini, tā arī naudas kredīti ir piedzīvojuši pārmaiņas, nodrošinot iespēju saņemt aizņēmumu, nosūtot īsziņu. SMS kredīts internetā ir viens no jaunākajiem veidiem, kā, rūpīgi izsverot savas atmaksāšanas iespējas, iegūtu papildus finanšu līdzekļus neatliekamiem pirkumiem vai maksājumiem. Lai palielinātu izpratni par šo aizdevumu veidu, aicinām iepazīties ar četriem būtiskiem aspektiem par SMS kredītiem.

1. SMS kredīts internetā ir pieejams jau īsu brīdi pēc pieteikšanās
Salīdzinot ar banku sniegto pakalpojumu operativitāti, nebanku kredītdevēji gan pirmā, gan atkārtotā kredīta pieteikuma gadījumā uz kredītņēmēja bankas kontu naudu pārskaita ļoti ātri. Lai nesaskartos ar pārskaitījuma aizkavēšanos, jāņem vērā šādi aspekti:
- kredītam jāpiesakās aizdevēja darba laikā, vēlams vismaz vienu stundu pirms darba laika beigām;
- Jūsu un aizdevēja kontiem ir jābūt vienā bankā.

2. Aizņēmums nav jāgarantē ar ķīlu
Nebanku kredītdevēji ir atvieglojuši pieteikšanos aizdevumiem, īpaši, ja tas tiek darīts atkārtoti, jo nav nepieciešams:
- reģistrēties aizdevēja mājaslapā;
- pārskaitīt 1 eiro centu aizņēmēja identificēšanai;
- iesniegt papildus informāciju vai garantēt aizņēmumu ar nekustamo vai kustamo īpašumu.

Līdz ar to, lai iegūtu nepieciešamo naudas summu, ir jāveic 2 soļi:
- jāizlemj, cik liela naudas summa ir nepieciešama un uz cik ilgu laiku;
- jāpiesakās, nosūtot īsziņu vai apmeklējot aizdevēja mājaslapu.

3. Lietotāju konti atvieglo iespējas sekot līdzi aizdevuma atmaksai
Rūpējoties un iestājoties par atbildīgu aizņemšanos, vairums kredītdevēju ir radījuši iespēju sekot līdzi visai ar aizdevumiem un to atmaksu saistītajai informācijai, jo katram klientam tiek izveidots profils jeb konts aizdevēja mājaslapā. Tā ir būtiska priekšrocība, salīdzinot ar banku izsniegtajiem aizdevumiem. Klientu profilā ir iespējams veikt šādas darbības:
- sekot līdzi aktuālajai informācijai par aizņēmumu;
- pieteikties jaunam aizņēmumam, norādot tā summu un atmaksas periodu;
- saņemt īpašos piedāvājumus no aizdevēja.

4. Profesionāļu atbalsts, kas veicina saistību nokārtošanu
Profesionāls un pieredzējis aizdevējs "Credit24" iestājas par godīgu aizdevēja un atbildīgu aizņēmēja politiku, uzsverot nepieciešamību rūpīgi izvērtēt savas atmaksāšanas iespējas pirms pirmreizējas vai atkārtotas pieteikšanās aizņēmumam. Tāpat "Credit24" atgādina, ka, sekojot līdzi aktuālajai informācijai klienta kontā mājaslapā www.credit24.lv arī pēc saistību noslēgšanas, ir iespējams būt lietas kursā par visiem ar aizņēmumu saistītajiem jautājumiem.

Aizņemieties rūpīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt kredītu! Pieņemiet pārdomātu lēmumu un iepazīstieties ar īpašajiem piedāvājumiem www.credit24.lv jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)