Banner 980x90

Šķidro ziepju dozators no Berendsen.lv

Parastajos veikalos nopērkamās šķidrās ziepes ir ļoti dažādas kvalitātes. Citas ir ādai patīkamas un nekaitīgas, citas izteikti sausina ādu un ir ar pārlieku izteiktu aromātu. A/S "Berendsen Tekstila Serviss" nopērkamais šķidro ziepju dozators tiek pildīts ar maiga sastāva ziepju putām, kas lieliski attīra ādu, taču veic to delikāti. 

Nereti esam saskārušies, ka šķidro ziepju iepakojums ir glīts un patīkams, taču, to atverot, uzvēdī pārmēru stiprs aromāts. Bet, izmēģinot mazgāt rokas, jāsecina – šis produkts ir pārāk ķīmisks, sausina ādu vai pat rada niezei līdzīgu sajūtu. Ja arī Jūs esat piedzīvojuši ko līdzīgu, tad zināt, ka dažureiz pat labāk nemazgāsit rokas, nekā mazgāsit ar šādu ķīmijas "brīnumdarbu". Ja Jūsu āda ir jutīga, pilnīgi noteikti ir vērts izvēlēties šķidro ziepju dozatoru no Berendsen.lv. 

"Berendsen" šķidro ziepju jeb putu ziepju dozators palīdz nomazgāt netīrumus un baktērijas ātri un ērti, turklāt videi draudzīgā veidā, jo netiek patērēts pārlieku liels ūdens ziepju daudzums. Uzspiežot uz dozatoru, plaukstās nonāk tikai 4 mililitri putu ziepju – tās ir bez krāsvielām un aromatizatoriem. Un, tā kā putu ziepes ir tik koncentrētas, šis daudzums ir pietiekams, lai labi nomazgātu rokas. Ņemot vērā, ka labierīcību apmeklētājs izlieto optimālu putu ziepju daudzumu, arī ūdens tiek lietots mazāk un dabai ir jāpārstrādā mazāks izlietotā ūdens daudzums. Tas ir videi draudzīgi.

Kā tas notiek?
Šķidro ziepju jeb putu ziepju dozators darbojas brīdī, kad fiksē, ka zem tā ir novietota plauksta. Tā kā vienā putu ziepju iepakojumā ir 500ml putu ziepju, ar to var nomazgāt plaukstas pat 1250 reižu. Veicot putu ziepju uzpildi, tiek nomainīts viss iepakojums, tādēļ nav iespējama baktēriju pārnešana. Būtiski, ka šāda veid putu ziepes netek, nepil un nesakalst, tādēļ vienmēr ir pieejamas kvalitatīvas putas roku mazgāšanai, kā arī izlietne netiek smērēta ar nopilējumiem. Ja šobrīd veicat labierīcību remontu vai vēlaties tām jaunu higiēnas aprīkojumu, šķidro ziepju jeb putu ziepju dozators pieejams  http://www.berendsen.lv/putu-ziepju-dozatori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)