Banner 980x90

Siguldas policija par deviņus gadus vecas meitenes seksuālu izmantošanu aizturējusi viņas pieskatītāju

Rīga, 29.sept., LETA. Siguldas policija par deviņus gadus vecas meitenes seksuālu izmantošanu aizturējusi viņas pieskatītāju, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

12.septembrī Siguldas iecirknī tika saņemts iesniegums no kādas ģimenes, kurā pret nepilngadīgo meitu veiktas seksuāla rakstura darbības.

Vecāki likumsargiem izstāstīja, ka 9.septembra vakarā abas atvases atstājušas pieskatīt pazīstamam puisim. Puisis esot spēlējies ar deviņus gadus veco meiteni, kutinājis un sācis viņu izģērbt, veicot seksuāla rakstura darbības. Meitenīte, apzinoties situāciju, sākusi skaļi kliegt, tādējādi liekot puisim pārtraukt iesākto. Tobrīd notikuma vietā atradās arī mazās meitenītes brālis, kurš gulējis otrā istabā.

25.septembrī Siguldas iecirkņa policisti aizturēja 1992.gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Policijā sākts kriminālprocess par seksuāla rakstura darbību nolūkā apmierināt savu dzimumtieksmi fiziskā saskarē ar cietušā ķermeni, ja tas izdarīts ar personu, kura nav sasniegusi sešpadsmit gadu vecumu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu no pieciem līdz piecpadsmit gadiem.

Aizturētajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)