Banner 980x90

Siguldas pagastā gāzes sprādzienā sagruvusi dzīvojamās ēkas siena

Rīga, 9.aug., LETA. Siguldas pagastā trešdien noticis gāzes sprādziens, kura rezultātā sagruvusi dzīvojamās mājas siena, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar ap plkst.21 tika saņemts izsaukums uz Siguldas pagastu, kur kādā dzīvojamā mājā gāzes noplūdes rezultātā noticis sprādziens. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka sprādziena rezultātā noticis ēkas nogruvums 200 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās seši cilvēki, kuri tika nodoti mediķiem.

Ugunsdzēsēji-glābēji veica teritorijas norobežošanas darbus, kuri pēc vairākām stundām tika pabeigti.

Tāpat trešdien glābēji saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu māju Rīgā, kur bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka daudzstāvu dzīvojamās mājas vienā no dzīvokļiem deg sadzīves mantas. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 69 izsaukumus - 33 uz ugunsgrēku dzēšanu un 22 uz glābšanas darbiem, bet 14 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)