Banner 980x90

Siguldas novada pašvaldība pediatra konsultācijām brīvdienās vietējā slimnīcā atvēl 20 710 eiro

Rīga, 18.janv., LETA. Siguldas novada pašvaldība, turpinot pērn iesākto labo praksi, arī šogad turpinās Siguldas slimnīcā brīvdienās un svētku dienās nodrošināt pediatra konsultācijas, šim mērķim atvēlot 20 710 eiro, lēmuši Siguldas novada domes deputāti.

SIA "Siguldas slimnīca" valdes loceklis Valdis Siļķe stāstīja, ka pagājušajā gadā no marta līdz decembra beigām Siguldas novada dome palīdzēja brīvdienās finansēt novada iedzīvotājiem pediatra konsultācijas Siguldas slimnīcas uzņemšanas nodaļā, jo valsts to nefinansē.

Piedāvāto pakalpojumu izmantoja 356 novada bērni un no tiem stacionēti uz Rīgu tika 5,3%, savukārt pārējie saņēma konsultāciju, viņiem tika izrakstītas zāles un ārstēšanos varēja turpināt mājās. "Tādejādi daudziem bērniem atkrita brauciens uz Rīgu, Vienības gatvi, un nīkšana garās rindās," pauda Siļķe.

Novada iedzīvotāju aptaujā par šo nodrošināto pakalpojumu piedalījās 155 respondenti, no kuriem 148 pozitīvi novērtēja sniegto pakalpojumu. Tādejādi arī šogad, ar pašvaldības piešķirto finansējumu, brīvdienās un svētku dienās Siguldas slimnīcas uzņemšanas nodaļā astoņas stundas tiks nodrošinātas pediatra konsultācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)