Banner 980x90

Siguldas novada pašvaldība līdzfinansēs 10% no ēdināšanas izmaksām visiem pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem.

Valmiera, 22.dec., LETA. No nākamā gada Siguldas novada pašvaldība līdzfinansēs 10% no ēdināšanas pakalpojuma maksas visiem pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem, aģentūru LETA informēja domes pārstāve Inese Pabērza.

Atlaide tiks piemērota arī tiem Siguldas novadā deklarētajiem bērniem, kuri apmeklē privātās pirmsskolas izglītības iestādes vai bērnudārzus citās administratīvajās teritorijās.

Pašvaldības līdzfinansējums tiks piemērots pēc noteikumu stāšanās spēkā 2018.gada pirmajos mēnešos. Lai saņemtu ēdināšanas pakalpojuma maksas atlaidi, ģimenēm papildu darbības nebūs jāveic.

Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics (RA) un domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa jau tikušies ar visu bērnudārzu padomēm, kur ar klātesošajiem vecākiem vienojās par pašvaldības līdzfinansējuma apjomu ēdināšanas pakalpojuma maksai pirmsskolas izglītības iestādēs, kā arī par to, ka pašvaldība segs ēdināšanas pakalpojuma maksas pieauguma daļu, ja tāda tiks prasīta atbilstoši publiskā iepirkuma līguma nosacījumiem un būs ekonomiski pamatota.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)