Banner 980x90

Siguldas novada pašvaldība izsludinājusi iepirkuma konkursu Jaunās pils restaurācijai

Valmiera, 4.okt., LETA. Siguldas novada pašvaldība izsludinājusi publiskā iepirkuma konkursu, lai sameklētu Jaunās pils restaurācijas un pārbūves veicēju, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Prognozētā līgumcena norādīta trīs miljonu eiro apmērā.

Pieteikumi jāiesniedz Siguldas novada pašvaldībā līdz 25.oktobra plkst.12. 10.oktobrī plkst.12 pašvaldība rīkos sanāksmi, lai informētu interesentus un atbildētu uz to jautājumiem.

Uzvarētājam darbi būs jāpaveic 12 mēnešu laikā no datuma, kas būs uzrādīts būvatļaujā.

Būvprojektu pils pārbūvei par 52 500 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli, izstrādājis SIA "Arhitekta L.Šmita darbnīca", vēsta IUB.

Rīgā reģistrētais uzņēmums pērn nopelnīja 3851 eiro un sasniedza 123 222 eiro lielu apgrozījumu. Tas pieder Laimonim Šmitam un Zanei Ramiņai. Uzņēmumā strādā 11 darbinieki, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)