Banner 980x90

Siguldas koncertzālē "Baltais Flīģelis" ar programmu "Jazz Baltics" atzīmēs Starptautisko džeza dienu

Rīga, 26.apr.,LETA. Siguldas koncertzālē "Baltais Flīģelis" Starptautiskās džeza dienā, 30.aprīlī, plkst.17 skanēs koncertprogramma "Jazz Baltics", aģentūru LETA informēja koncertzāles vadītāja Jolanta Bimbere.

Īpaši Starptautiskajai džeza dienai veltītajā koncertprogrammā uzstāsies grupa "Tree stones quartet" un Kristīne Prauliņa

Bimbere stāsta, ka grupas repertuāra pamatā ir džeza oriģinālkompozīcijas, kas caur īpašo grupas mūzikas valodu atklājas unikālā skaņu paletē. Tā sniegusi vairākus koncertus Baltijas valstīs, Polijā un Vācijā. Tāpat 2013.gada nogalē Rīgā grupa ierakstīja savu debijas albumu "Baltic sketches", kura kompozīcijas būs klausāmas arī 30.aprīļa koncertā.

Savukārt soliste Kristīne Prauliņa regulāri koncertē Latvijā un ārzemēs gan ar gospelkori, gan kopā ar dažādiem džeza, blūza un populārās mūzikas sastāviem. Prauliņa 2014.gadā kļuva par "Grand Prix" balvas ieguvēju konkursā "Riga Jazz Stage", nominācijā džeza vokāls.

Biļešu cena koncertā būs no 5 līdz 10 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)