Banner 980x90

Siguldas kinoteātrī "Kino Lora" atklāta jauna kinozāle

Valmiera, 13.okt., LETA. Siguldā, tirdzniecības centrā "Šokolāde" izvietotajā kinoteātrī "Kino Lora", rudens sezona sākta ar vērienīgām pārmaiņām - atklāta trešā īpaši modernizētā kinozāle.

Kā aģentūru LETA informēja kinoteātra pārstāve Līga Jansone, jaunajā, tikko atklātajā kinozālē veiktas papildu inovācijas, lai nodrošinātu klientam vēl lielāku komfortu filmas skatīšanās laikā, - 87 sēdvietas aprīkotas ar galdiņiem, kuros iestrādāts apgaismojums ērtākai ēdiena baudīšanai, un sensora poga viesmīļa izsaukšanai.

Ar trešās kinozāles atklāšanu darbu sāk arī modernizēta mājaslapa "www.kinolora.lv", nodrošinot iespēju klientiem iegādāties kinobiļetes tiešsaistē.

"Pieprasījums pēc "Kino Lora" īpaši nedēļas nogalēs pēdējos gados ir bijis nemainīgi augsts, tādēļ bieži seansi bija jau savlaicīgi izpārdoti. Trešās kinozāles atklāšana ir būtisks solis "Kino Lora" attīstībā. Trīs kinozāles ne vien ļaus apkalpot vairāk klientu, bet arī nodrošināt vairāk seansu dienā un rādīt jaunākās filmas ilgāku laiku," norādījusi kinoteātra vadītāja Linda Lele. "Tā ir īpaša kino pieredze, ko aicinām izbaudīt "Kino Lora". Priecājamies, ka klienti to novērtē."

SIA "Kino Lora" rekonstrukcijas un modernizācijas investīciju apjoms ir teju 300 000 eiro, kas investēti trešās zāles izveidē, kā arī labiekārtojot un paplašinot kinoteātra telpas, tostarp labierīcības. Investīcijas veiktas arī mājaslapas un kases apmaksas sistēmas modernizācijā un kafejnīcas tehnikas iegādē, lai nodrošinātu ātru apkalpošanu, paaugstinoties uzkodu un kokteiļu pasūtījumu skaitam.

"Kino Lora" tirdzniecības centrā "Šokolāde" tika atklāts 2009.gadā. Kinoteātrī šobrīd darbojas trīs kinozāles ar kopējo sēdvietu skaitu 171.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)