Banner 980x90

Siguldas ģimnāzijas direktors un novada domes deputāts Rūdolfs Kalvāns pievienojas VL-TB/LNNK

Rīga, 6.dec., LETA. Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) valde savā biedru statusā apstiprinājusi Siguldas ģimnāzijas direktoru un Siguldas novada pašvaldības deputātu Rūdolfu Kalvānu, aģentūru LETA informēja apvienības ģenerālsekretārs Raivis Zeltīts.

Kalvāns ir arī Latvijas izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) prezidents un aktīvs zemessargs.

Kalvānam ir doktora grāds vadībzinātnē izglītības vadības apakšnozarē un liela profesionālā pieredze strādājot kā ekspertam Izglītības un zinātnes ministrijā, Valsts izglītības satura centrā un Latvijas zinātnes padomē. Viņš ir autors daudzām zinātniskajām publikācijām un ir biežs lektors vietējās un starptautiskajās zinātniskajās konferencēs.

Kalvāns ir pārliecināts, ka politikai, īpaši izglītības politikai jābūt ilgtspējīgai, saliedētai, nozares atbalstu sekmējošai, tādai, kādu demonstrē VL-TB/LNNK vērtības un darbi.

"Tieši cilvēki, jaunatne, kultūra, valoda un izglītība ir nacionālās identitātes pamats, kam ne tikai ar augstu kompetenci jāpalīdz progresīvi attīstīties, bet arī ar stingru politisko gribu jānotur nacionālās vērtības," pauda Kalvāns.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija, Kalvāns Siguldas novada domē tika ievēlēts no "Reģionu alianse", VL-TB/LNNK saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)