Banner 980x90

Siguldā un Krimuldā norisināsies karavīru mācību maršs "Gladius Summit"

Rīga, 18.dec., LETA. Siguldas un Krimuldas novados šodien norisināsies mācību maršs "Gladius Summit", kurā piedalīsies aptuveni 140 Spānijas kontingenta karavīru no Kanādas vadītās NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas un Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

15 kilometru garā mācību marša mērķis ir pārbaudīt sadarbību, kā arī trenēt karavīru individuālo izturību kājnieku uzdevumu pildīšanai ziemas apstākļos. Mācību maršā karavīri pārvietosies ar ieročiem un individuālo ekipējumu.

Bruņotie spēki aicina iedzīvotājus neuztraukties, redzot karavīru pārvietošanos ar ieročiem un individuālo ekipējumu un lūdz ar izpratni izturēties pret notiekošajām mācībām. Mācību laikā netiks pielietota mācību munīcija un imitācijas līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)