Banner 980x90

Siguldā publiskai izmantošanai nodod elektromobiļu uzlādes staciju Ausekļa ielā

Valmiera, 1.nov., LETA. Turpmāk publiski būs pieejama elektromobiļu uzlādes stacija Siguldā, Ausekļa ielā 6, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Inese Pabērza.

Šajā uzlādes stacijā uzlādēt auto varēs līdz četrām stundām. Tāpat tā ir aprīkota ar 10 collu skārienjūtīgu ekrānu un termināli, kas ļauj samaksāt ar bankas karti, kā arī iespēja sekot uzlādei viedtālrunī, redzot, cik laiks atlicis līdz pilnai uzlādei, kāda ir cena par esošo uzlādes apjomu un cik kilovatu apjomā uzlāde ir veikta.

Uzlādes stacija Ausekļa ielā 6 uzstādīta projekta "Elektromobiļu uzlādes infrastruktūras izveidošana Stacijas laukumā, Siguldā" laikā un līdz šim tā izmantota pašvaldības vajadzībām – 2014.gadā Siguldas novada pašvaldība iegādājās un ikdienā aktīvi izmanto divus "Volkswagen" automobiļus, kas ir aprīkoti ar elektrodzinējiem – tie tiek izmantoti Sociālā dienesta un pašvaldības administrācijas darba vajadzībām.

Siguldas novada pašvaldības domes deputāti pagājušā gada nogalē nolēma iznomāt daļu zemes pie šobrīd rekonstrukcijā esošā Siguldas novada Kultūras centra Pils ielā 10 valsts akciju sabiedrībai "Ceļu satiksmes drošības direkcija", kur nākotnē plānots veikt vēl vienas elektromobiļu uzlādes stacijas būvniecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)