Banner 980x90

Siguldā notiks bezmaksas veselības soļošanas un nūjošanas nodarbība

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai sekmētu iedzīvotāju aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde no aprīļa līdz pat oktobrim organizē bezmaksas sporta nodarbības. Nākamā nodarbība – veselības soļošanas un nūjošanas nodarbība – notiks otrdien, 21.jūnijā, plkst.19.00, pulcēšanās pie sporta kluba "Sigulda" Leona Paegles ielā 4.

Kā pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā, sporta nodarbības sertificētu treneru vadībā notiks katru otrdienu līdz pat 25.oktobrim. Nodarbībās, kas organizētas sadarbībā ar sporta klubu "Sigulda", aicināts piedalīties ikviens, kas vēlas savu brīvo laiku pavadīt aktivitātēs svaigā gaisā. Nodarbībās plānots ietvert dažāda veida aktivitātes – skriešanu, veselības soļošanu un  nūjošanu, vispārattīstošās fiziskās sagatavotības treniņus (ABS, TRX, lokanības, spēka, un veiklības vingrinājumi) un Cigun – veselības vingrošanu. Dalībnieku vecums ir neierobežots, tiek gaidīts ikviens interesents. Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, nodarbības būs bez maksas.

Siguldas novada pašvaldība, sadarbībā ar biedrībām "Cerību spārni" un "Aicinājums Tev", jau kopš šī gada janvāra organizē vingrošanas nodarbības sertificēta trenera vadībā iedzīvotājiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Ar Siguldas novada pašvaldības organizēto bezmaksas sporta nodarbību grafiku varēs iepazīties pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv, kā arī pašvaldības sociālajos tīklos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)