Banner 980x90

Sigulda maija pirmajā nedēļas nogalē aicina uz Latvijas Stādu parādi

Rīga, 16.apr., LETA. Sigulda maija pirmajā nedēļas nogalē aicina uz Latvijas Stādu parādi, aģentūru LETA informēja Latvijas Stādu parādes projekta vadītāja Sabīna Alta.

Latvijas Stādu parāde notiks Siguldas Svētku laukumā 4. un 5.maijā no plkst.9 līdz 18.

Stādu parādē piedalīsies stādu audzētāji tikai no Latvijas, popularizējot un izceļot nacionālo stādu audzēšanas nozari un godinot tajā strādājošos. Šogad pasākumā pulcēsies ap 150 Latvijas stādu audzētāju no visiem valsts reģioniem, piedāvājot plašāko stādu klāstu: vasaras puķes, augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus.

Līdzās Latvijā audzētiem stādiem apmeklētāji varēs aplūkot un iegādāties gan amatniecības, gan dārza preces un tehniku, nogaršot Latvijā ražotus gardumus jebkurai gaumei, piedalīties tradicionālajā reto augu izsolē, dažādos konkursos un atrakcijās kopā ar visu ģimeni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)