Banner 980x90

Sigulda iegūst Latvijā mīlētākās pilsētas titulu

Rīga, 4.okt., LETA. Sigulda, kas vairākus gadus pēc kārtas ieņēmusi līdera pozīcijas Latvijā mīlētāko pilsētu topā, šogad pirmo reizi iekļuvusi pirmajā vietā, apsteidzot ilggadējo topa līderi Ventspili, aģentūru LETA informēja Siguldas attīstības aģentūras direktore Laura Skrodele.

Topā otrajā vietā ierindojusies Ventspils, aiz kuras seko Jūrmala, Rīga un Liepāja.

Skrodele akcentēja, ka, pieaugot pašvaldību konkurencei, būtiska nozīme vietas attīstībā ir tās zīmolam. Viņa uzskata, ka Siguldas gadījumā iegūtais novērtējums ir rezultāts mērķtiecīgam komunikācijas un mārketinga darbam, kas ļauj apsteigt ilggadīgos sāncenšus - Latvijas lielās pilsētas - un uzliek milzīgu atbildību noturēt šo novērtējuma līmeni un kvalitāti arī turpmāk.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots kopš 2004.gada un to organizē "DDB Consulting", "Rait Custom Research Baltic", žurnāls "Kapitāls", kalpojot kā svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīvesstila un ieradumu atainojumā Latvijas mērogā.

"Neskatoties uz to, ka Siguldā dzīvo nepilns viens procents no Latvijas iedzīvotājiem, mums ir izdevies sasniegt tādu aizrautību, kas vairāk nekā 40 reizes pārsniedz mūsu skaitu un pelnīti ļauj Siguldai iekarot Latvijā mīlētākās pilsētas titulu," pauda Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics (RA).

Arī līdz šim Sigulda zīmolu topā novērtēta atzinīgi, pagājušā gadā mīlētāko pilsētu topā ierindojoties otrajā vietā, taču 2016. gadā trešajā vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)