Banner 980x90

Siguldā daudzdzīvokļu namu infrastruktūras sakārtošanai saņemti 16 pieteikumi

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Pagaidām saņemti 16 iedzīvotāju pieteikumi Siguldas novada pašvaldības izsludinātajam līdzfinansējumam, lai 2017.gadā pieslēgtu dzīvojamās mājas centralizētajai ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmai.

Kā aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Diāna Vītola, pieteikumu skaits vēl var mainīties, jo, iespējams, kāds to sūta pa pastu.

Vērtēšanu plānots sākt šajā nedēļā un līdz oktobra beigām apzināt projektus, kuriem 2017.gadā tiks piešķirts pašvaldības līdzfinansējums.

LETA jau informēja, ka Siguldas novada pašvaldība aicināja iedzīvotājus līdz 1.oktobrim pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam, lai 2017.gadā pieslēgtu dzīvojamās mājas centralizētajai ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmai. Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, tāpat pašvaldība aicina iedzīvotājus iesniegt pieteikumus, lai saņemtu līdzfinansējumu daudzdzīvokļu namu infrastruktūras - pagalmu, stāvlaukumu un iebraucamo ceļu - sakārtošanai.

Pašvaldības līdzfinansējumu 50% apmērā pieslēguma būvniecībai no centralizētās ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas līdz dzīvojamajai mājai var saņemt fiziskas un juridiskas personas. Trūcīgām vai maznodrošinātām personām, daudzbērnu ģimenēm un personām ar pirmās invaliditātes grupu līdzfinansējums tiek piešķirts 100% apmērā.

Kopējais iespējamais līdzfinansējums ir 1500 eiro par katru pieslēgumu. Līdzfinansējums pieejams būvdarbiem, bet ne dokumentācijas sagatavošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)