Banner 980x90

SIA "Aerodium" ieguvis balvu par Siguldas novada popularizēšanu

Valmiera, 5.dec., LETA. Uzņēmums SIA "Aerodium" ieguvis Siguldas novada pašvaldības apbalvojumu nominācijā "Novada popularizētājs".

Kopumā pašvaldība apbalvojusi veiksmīgākos Siguldas novada uzņēmējus 11 dažādās nominācijās, aģentūru LETA informēja Siguldas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Zīverte.

2.decembrī notika konkursa "Siguldas novada Uzņēmēju Gada balva 2016" apbalvošana. Pretendentus balvai 11 nominācijās tika aicināti izvirzīt novada iedzīvotāji. Iesniegtos pieteikumus izvērtēja kompetenta vērtēšanas komisija - nozares eksperti.

Titulu "Novada izaugsme" ieguvusi SIA "Kokapstrāde 98", kas šogad angāra izbūvē un ražošanas iekārtu iegādē investējusi gandrīz 2 miljonus eiro, kā arī uzsācis darbu pie jaunu eksporta tirgu apguves.

Par "Novada jauno uzņēmēju" atzīta SIA "Bērnu centrs Kā mājās", kas ir pirmā konkursa "Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja" granta saņēmējs. Pēdējo piecu mēnešu laikā uzņēmums izveidojis divas jaunas darba vietas un ieguvis atpazīstamību siguldiešu vidū.

Kā "Novada viesmīlīgākais uzņēmums" apbalvota SIA "Kripatiņas konditoreja" piederošais restorāns "Fazenda bazārs".

Par "Novada lauksaimnieku" atzīta ZS "Jaunveltiņi", kas ir viena no lielākajām piena saimniecībām novadā - kopumā saimniecībā tiek turēti 338 liellopi.

Par "Novada mecenātu" atzīta SIA "Baltu Rotas", kas jau 10 gadus veido labdarības rotu kolekciju, kā arī katru gadu 15% no uzņēmuma ieņēmumiem tiek ziedoti labdarībai. Šogad uzņēmums atbalstījis arī projektu "Cerību māja".

Kā "Novada eksportētājs" apbalvots SIA "SC Koks", kurš 99,9% saražotās produkcijas eksportē uz Franciju, bet šogad uzsācis sadarbību arī ar Vāciju, Šveici un Nīderlandi.

Nomināciju "Novada investors" ieguvusi AS "Siguldas Būvmeistars", kura izbūvētā 16 dzīvokļu dzīvojamā māja kvartālā "Siguldas mājas" tiks nodota ekspluatācijā jau decembrī. Kā arī pēdējos 7 gadus uzņēmums piedalās uzņēmumu ilgtspējas indeksa novērtēšanā, kur šogad iegūta sudraba kategorija. Saņemts arī Ģimenei draudzīga komersanta statuss.

Par "Novada inovācija" atzīts SIA "KD Stripes" zīmols "Tilibs&Lācis", kuri savu produktu, īpaša dizaina krēslu, šogad prezentēja izstādē "Kind&Jugend 2016" Vācijā.

Par "Novada labākais darba devējs" atzīta SIA "Vita Mārkets", kas nodrošina kopumā 900 darba vietas Latvijas iedzīvotājiem visos reģionos. Šogad uzņēmums uzsācis darbu pie atalgojuma un motivācijas sistēmas pilnveidošanas un jaunu darbinieku piesaistes.

Savukārt par "Novada aizrautība" atzīta SIA "CSS Alpine" piedzīvojumu parks "Tarzāns" kas ir lielākais piedzīvojumu parks Baltijā. Šogad uzņēmums atklājis arī divus jaunus parkus Jūrmalā un Liepājā.

Vairākiem uzņēmējiem tika pasniegtas arī preču zīmes "Radīts Siguldā" lietošanas atļaujas. Preču zīmi izstrādājusi Siguldas novada pašvaldība novadā ražoto produktu un ar tūrismu saistīto pakalpojumu apzīmēšanai. Šī gada laikā izsniegtas 25 preču zīmes lietošanas atļaujas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)