Banner 980x90

SIA "Ilģuciems" - demokrātiskas un pieejamas cenas augstākās kvalitātes būvmateriāliem

SIA "Ilģuciems" - demokrātiskas un pieejamas cenas augstākās kvalitātes būvmateriāliem
SIA "Ilģuciems" - demokrātiskas un pieejamas cenas augstākās kvalitātes būvmateriāliem
Intervijā piedalījās SIA "Iļģuciems" komercdirektors Jurijs Lazarevs , finansu direktore Jeļena Lazareva un tirdzniecības pārstāve, ar 20 gadu pieredzi būvniecībā, Tatjana Ziediņa.
SIA "Ilģuciems" - demokrātiskas un pieejamas cenas augstākās kvalitātes būvmateriāliem
14.10.2008., www.building.lv


Intervijā piedalījās SIA "Iļģuciems" komercdirektors Jurijs Lazarevs , finansu direktore Jeļena Lazareva un tirdzniecības pārstāve, ar 20 gadu pieredzi būvniecībā, Tatjana Ziediņa. (Foto seko)


src=
Jurijs Lazarevs

src=
Jeļena Lazareva

src=
Tatjana Ziediņa

Pastāstiet par SIA "Ilģuciems" pieredzi un nākotnes plāniem?
Uzņēmums darbojas jau kopš 1991.gada. SIA "Ilģuciems" birojs, veikals un noliktava atrodas vienuviet - Katlakalna ielā 11b, Pļavniekos. Tas ir ērti un izdevīgi: izvēlēto preci var tepat apskatīt, apmaksāt un saņemt. Uzņēmuma kvalificētie nozares speciālisti ieteiks Jums piemērotāku variantu, aprēķinās nepieciešamo preces daudzumu.

Uz doto brīdi SIA "Ilģuciems" ieņem stabilas un stipras pozīcijas Latvijas tirgū. Uzņēmumam ir liela pieredze, stabils klientu un piegādātāju loks. Starp tiem ir gan būvniecības uzņēmumi, gan vairāki būvniecības lielveikali. Protams, mēs turpinām strādāt un meklēt jaunus klientus. Pastāvīgi papildinām un pārskatam piedāvāto preču klāstu. Šobrīd daudz strādājam pie klientu informēšanas par mūsu piedāvājumiem gan preses izdevumos, gan internetā. Mēs pastāvīgi pilnveidojam savu mājas lapu internetā, virzoties uz pilnvertīgu internetveikalu.

Mūsu piedāvāto preču klāstā ir: cements maisos; cements beramais; keramzīts; dzēstie kaļķi; silikāts, šamota, krāsns keramiskie ķieģeļi; gāzbetons; koka durvis; metāla dākstiņi, metāla profili; uzkausējamais un vienkāršais ruberoīds; bitumeņu dākstiņi; siltumizolācijas materiāli; reģipsis; celtniecības maisījumi - apmetumi, tepes.

Vai patlaban būvniecības precēm ir jūtams pieprasījuma sarukums?

Jā, noteikti. Pieprasījuma sarukums sākās jau 2007. gada rudenī un īpaši pastiprinājās 2008.gada pavasarī un vēl tā beigas nav saredzamas. Klienti šodien detalizēti izvērtē ne tikai to cik maksā prece, bet arī kāda ir piedāvātas preces kvalitāte, kāds serviss vēl papildus tiek piedāvāts, kādi tiek piedāvāti bonusi vai atlaides.

Vai Jūs būvmateriālus pārsvarā piegādājat no Baltkrievijas?
Jā, mūsu firma ir oficiālais Baltkrievijas būvniecības kompleksa pārstāvis Latvijā. Vietējā tirgū mēs piedāvājam labāko Baltkrievijas ražotāju produkciju. Vēl mēs arī strādājam ar vietējiem ražotājiem ( piemēram, ar cementa ražotāju "Cemex"), ir arī sadarbība ar uzņēmumiem Krievijā, Lietuvā ("Tehnonikoļ" - bitumeņa dākstiņi, uzkausējamie jumta materiāli).
Uzņēmums ir arī LBA, LTRK, "Baltkrievijas ceļš" asociāciju un organizāciju biedrs.

Vai šobrīd būvmateriālu cenas Baltkrievijā pieaug tik pat strauji kā Latvijā?
Cenas Baltkrievijā būvmateriāliem pieauga sākoties būvniecības bumam Krievijā no 2006 līdz 2007 gadam. Kā arī palielinoties elektroenerģijas tarifiem. Patlaban situācija ir normalizējusies.


src=Sekojot reklāmai Jūsu mājas lapā, šobrīd uznēmumam "top" preces ir koka durvis un jumta segumi?
Jā, šodien mazāk pērk gāzblokus un ķieģeļus, materiālus, saistītos ar būvniecības sakumu,jo mazāk būvē. Toties, cilvēki vairāk remontē un labiekārto savus mājokļus. Mēs piedāvājam pircējiem Baltkrievijā ražotās koka durvis: pārdošanā ir 25 jauni 2008.gada modeļi – gan finierētas ar ozolu, dižskābardi vai venge, gan tonētās, ir arī iepriekšējo gadu modeļi un nocenotas durvis ar nelieliem defektiem. Piedāvājam durvis no koka (ozola, priedes), stiklotas durvis. Veicam furnitūras (slēdzenes, eņģes) iegriešanu, iestiklošanu un preces piegādi klientam.


src=Jūs piedāvājat ne tikai jumta segumus, bet arī iespēju aprēķināt nepieciešamā materiāla daudzumu un sniedzat konsultācijas. Kādu programmu Jūs izmantojiet jumta seguma patēriņa aprēķinam?
Mēs piedāvājam plašu jumta segumu izvēli: metāla jumti (cinkoti un krāsoti metāla dāktsiņi, metāla profili, gludais skārds) - pašražota produkcija; bitumena šindeļi (dažādas krāsas un veidi) –"Technonicol", "MIDA" ražojums; Parastais un uzkausējamais ruberoīds no "Technonicol" un A/S "Кровля".


src=Jumtu seguma aprēķiniem mēs strādājam ar krievu programmu:"NEW Roof ". Labs aprēķins ļauj klientam ietaupīt līdzekļus izmantojot būvmateriālus bez atlikuma. Tāpat piedāvājam iespēju nokomplektēt visus nepieciešamos papildelementus (kore, karnīze, palodzes, ūdens noteksistēmas utt.), pieskaņojot tos jumta materiālam. Piedāvājam pat atbilstošās krāsas skrūves.


src=

Saviem klientiem šobrīd varam ieteikt metāla jumtu segumus. Lai cik pārsteidzoši tas šķiet, pareizi ierīkotais metāla jumta segums nerada vairāk trokšņu salīdzinājumā ar jebkuru citu jumta seguma materiālu. Metāla jumts parasti tiek klāts uz cietām pamatnēm. Turklāt bēniņi un izolācija veido skaņas barjeru. Metāla jumts nepiesaista zibeni vairāk kā citi ierastie jumtu segumu materiāli. Gluži otrādi - pat ja zibens iespers metāla jumtā, ugunsgrēka risks būs minimāls salīdzinājumā ar citiem segumu veidiem, jo metāls ļoti grūti uzliesmo. Slīpie jumti ir ideāli piemēroti metāla segumam.

Kādi ir galvenie virzieni turpmākajā uzņēmuma attīstībā ? Vai plānojat paplašināties, pieņemt darbā jaunus cilvēkus tuvākajā laikā?
Patlaban jaunos darbiniekus mēs nepieņemam. Šodien mēs attīstāmies intensīvi, nevis ekstesīvi. Tas ir, mēs cenšamies racionalizēt savu darbu, minimizēt tēriņus un ievešam jaunās pārdošanas tehnoloģijas. Pārdošanas procesā strādājam pie klientu servisa uzlabošanas. Darba ērtībai, mēs ieviesām pārdošanas pēcapmaksas sistēmu. Pastāvīgas un ilgtermiņa sadarbības ietvaros tika izstrādāti līgumi un cenu politika uz izdevīgākiem nosacījumiem. Ja Jūs kļūsiet par mūsu pastāvīgo klientu šodien, mēs parūpēsimies par pastāvīgām atlaidēm Jūsu pirkumiem.Veikala pircējiem mēs piedāvājam iegūt ļoti populāru pastāvīga klienta karti, kas arī dod iespēju veikt pirkumus ar atlaidēm un ietaupīt naudu. No 2008 gada var pasūtīt preci caur kompānijas internetveikalu mājās lapā www.ilguciems.lv.

Gads no gada, kompānija nodarbojas ar savas darbības serifikāciju saskaņā ar Eiropas standartiem un normām. Mēs cenšamies atbilst visam mūsdienīga paterētāja prasībām, pilnveidojot servisu un piedāvāja jaunus pakalpojumus. Šodien kompānijas menedžeri var piedāvāt jums bezmaksas konsultācijas celtniecības jautājumos, būvmateriālu izvēlē un jumtu kalkulāciju jautājumos, būvprojektu komplektāciju, durvju furnitūras iegriešanu, durvju iestiklošanu un t.t.


src=





Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)