Banner 980x90

"Saskaņas centra" frakcijā veiktas izmaiņas

Saeimas deputāts Igors Meļņikovs izstājies no partijas "Saskaņa" un no politiskās apvienības "Saskaņas centrs" (SC) frakcijas parlamentā.

Meļņikovs aģentūrai LETA sacīja, ka ir neapmierināts ar partijas programmu, tāpēc varētu pievienoties citam politiskajam spēkam. Deputāts arī piebilda, ka viņam ir līdzīgi argumenti kā parlamentārietei Irinai Cvetkovai, kura arī izstājusies no "Saskaņas".

Meļņikovs pagaidām gan neatklāja, kādai partijai varētu pievienoties, taču norādīja, ka plāno startēt 12.Saeimas vēlēšanās.

Arī parlamenta Prezidijs piektdien, 11.jūlijā, izskatīja jautājumu par izmaiņām SC frakcijā.

Tāpat Cvetkova šonedēļ arī paziņoja par izstāšanos no "Saskaņas" un SC frakcijas, jo viņai jau ilgstoši esot "konflikts ar partijas vadību saistībā ar partijas atteikšanos no savas ideoloģijas". Cvetkova uzsvēra, ka viņas aiziešana no partijas ir "protests pret tās vadības darbībām un rīcību".

Savukārt neoficiāli izskanējis, ka partijas pirmorganizācijas neesot izvirzījušas Cvetkovu un Meļņikovu kā kandidātus 12.Saeimas vēlēšanām.

Neoficiālā informācija liecina, ka Cvetkova Saeimas vēlēšanās varētu startēt no "Latvijas Krievu savienības" saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)