Banner 980x90

Risinājums negaidītām situācijām

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ikvienam dzīvē var gadīties situācijas, ko nespējam kontrolēt – salūzusi sadzīves tehnika, steidzami nepieciešama medicīniskā palīdzība vai citi neparedzēti rēķini –, ātrais kredīts nodrošinās iespēju nepazaudēt pamatu zem kājām.

Taču jāuzsver, ka ātrie aizdevumi nav paredzēti:
- ieilgušu parādsaistību risināšanai – šādā gadījumā nāksies meklēt citu risinājumu, jo ātrie aizdevumi paredzēti tikai īslaicīgu un negaidītu situāciju risināšanai.
- luksusa preču iegādei – ātrais kredīts nebūs piemērots jauna kurpju pāra vai telefona iegādei, jo šādas iegribas var pagaidīt līdz nākamajai algas dienai.

Aizdevums var būt kā īslaicīgs atbalsts, jo kredīta pieteikšana neprasa apgrūtinošas pārbaudes un dokumentu kārtošanu – tas izdarāms pāris minūšu laikā ar interneta starpniecību. Turklāt ātrajiem kredītiem nav nepieciešama ne ķīla, ne galvotājs.

Kā izvēlēties īsto?
Ātrais kredīts ir kā īstermiņa finansiāls atbalsts neparedzētās dzīves situācijās, un parūpēsies, lai negaidīti izdevumi nerada robu ģimenes budžetā. Tomēr – kā izvēlēties īsto kredītiestādi? Internetā pieejami vairāki salīdzināšanas portāli, kur no visa plašā piedāvājuma klāsta varēsi izvēlēties tieši to, kas vislabāk atbilst Tavām prasībām. Šajās vietnēs varēsi salīdzināt kredītiestāžu
- darba laiku;
- komisijas maksu;
- aizdevuma summu;
- atmaksas termiņu;
- iespēju pirmo kredītu saņemt bez maksas;
- kredīta saņemšanas laiku;
- vecuma ierobežojumus.

Daudzas kredītiestādes piedāvā pirmo kredītu saņemt bez papildu komisijas maksas, dodot iespēju iepazīties ar pakalpojumu. Ja kredītu vienmēr atdosi laikus, nebūs jāuztraucas par papildus komisijas maksas piemērošanu, bet, ja aizdevumu neizdosies atdot paredzētajā laikā, ir iespēja par papildus samaksu termiņu pagarināt. Parasti šī summa ir 10–25% no kopējā aizdevuma apjoma.

Aizdevuma saņemšanas nosacījumi
Ātrais kredīts ir Tev piemērots, ja
- esi vismaz 18 gadus vecs (taču dažās kredītiestādēs Tev jābūt vismaz 20 gadus vecam, lai saņemtu aizdevumu);
- Tev ir konts kādā no Latvijā strādājošām komercbankām;
- Tava kredītvēsture ir pozitīva un nav parādu;
- Tev ir pastāvīgi ienākumi.

Ātro kredītu iespējams saņemt arī situācijās, ja kredītņēmējam nav pastāvīgas darba vietas, ja vien bankas konta izrakstā ir redzami citi ienākumi – tā var būt ikmēneša stipendija, pensija vai kāda cita veida ienākumi. Aizņemies atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)