Banner 980x90

"Jysk" biznesa attīstībā šogad investēs 4,2 miljonus eiro

Foto: Diāna Lozko/ LETA
Foto: Diāna Lozko/ LETA

Mājsaimniecības preču mazumtirgotāja SIA "Jysk Linnen'n Furniture" ("Jysk") biznesa attīstībā Baltijas valstīs investēs 4,2 miljonus eiro, aģentūrai LETA stāsta "Jysk" vadītāja Baltijas valstīs Dace Zundure.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, komercķīlu 4,2 miljonu eiro vērtībā "Jysk" reģistrējusi pagājušā gada 23.decembrī.

Zundure norāda, ka šis finansējums šogad tiks izmantots biznesa attīstībai, tostarp šī gada pirmajā pusē tiks atklāts jauns veikals Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Tāpat šogad iecerēts turpināt veikalu rekonstrukciju Latvijā un pārējās Baltijas valstīs.

Arvien nozīmīgāks virziens, kurā uzņēmums novēro pastāvīgu apgrozījuma pieaugumu, ir e-komercija. "Šajā biznesa segmentā arī nākamgad plānojam turpināt investēt," atklāj Zundure.

Lietuvā patlaban ir desmit "Jysk" veikali, Latvijā deviņi, bet Igaunijā - astoņi "Jysk" veikali.

Kā ziņots, 2014.gadā auga mājsaimniecības preču mazumtirgotājas SIA "Jysk Linnen'n Furniture" apgrozījums un saruka peļņa, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums 2014.gadā apgrozīja 22,57 miljonus eiro, kas ir par 8% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 21,02 miljoni eiro. 2014.gadā uzņēmums nopelnīja 781 235 eiro, kas ir par 29% mazāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmuma peļņa bija 1,11 miljoni eiro.

"Jysk" ir starptautisks veikalu tīkls, kas piedāvā preces mājas labiekārtošanai.

SIA "Jysk Linnen'n Furniture" dibināta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 500 264 eiro. Uzņēmums pieder Islandē reģistrētai kompānijai "Joska Eignarhaldsfelag ehf av PLC".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)