Banner 980x90

Plāno būvēt māju, tomēr pietrūkst līdzekļu šādai iecerei?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Mājas būvēšana ir ļoti laikietilpīgs darbs, visam vajadzīga nauda, turklāt diezgan liela summa, kāpēc gan to neaizņemties uz atbilstoši lielu termiņu ar izdevīgiem noteikumiem? Tas ir daudz citādāk nekā ar īstermiņa aizdevumiem, tomēr tas ir parocīgāk.

Ja runājam par termiņu, tad tas ir no 6 līdz 36 mēnešiem, tātad ikviens var to sev pielāgot un izvēlēties atbilstošāko, lai nevajadzētu gaidīt atmaksas perioda beigas kā sliktu zīmi. Šis ir atzīts par vispopulārāko aizdevuma veidu, kas pieejams privātpersonām. Brīnišķīga iespēja saņemt vajadzīgo naudu, nenorādot konkrētu mērķi, tāpēc nevajadzēs nevienam atskaitīties un paskaidrot, kur tā īsti iztērēta. 

Liekas, ka labāk vairs nevar būt? Var! Kredītu iespējams saņemt bez jebkāda galvojuma vai ķīlas, kas aiztaupīs liekas raizes. Neskatoties uz to, ka kreditori var variēt pamatnoteikumus pēc saviem uzskatiem, galvenās lietas ir personas dati (pase), ienākumu izziņas sagatavotie dokumenti, tomēr var būt nepieciešami arī citi. Nebanku kreditori garantē termiņu uz laiku līdz pat 60 mēnešiem, turklāt naudas apjoms, ko ir iespēja saņemt, var sasniegt pat vairākus tūkstošus, kas ir ievērojama summa. Tā kā ir neskaitāmi daudz uzņēmumu, ikviens spēj analizēt doto informāciju, atrodot savu ideālo piedāvājumu. Raizes aiztaupīs arī tāda lieta kā procentu likme Jūsu kredītam, jo tā paliks nemainīga no paša sākuma līdz kredīta atmaksas perioda beigām. Jūs varēsit baudīt izmantoto palīdzību, neuztraucoties par jaunām problēmām un sarežģījumiem.

Galvenais – no sākuma izlasīt pilnīgi visus nosacījumus un informāciju, īpaši ņemot vērā vecumu, no kura pieejams kredīts, proti, 21 gada vecuma, lai gan pie atsevišķiem uzņēmumiem tie var būt arī 18 gadi. Kreditori ņem vērā arī kredītvēstures datus un sadarbību ar kompāniju, kas pieder viņiem pašiem, lai saprastu, vai un kādas ir bijušas attiecības līdz šim brīdim. Klientiem ir noteikti jāatceras, ka šādi kredīti absolūti atšķiras no īstermiņa, tādēļ tie tiek saukti par daudz nopietnākiem un atbildīgākiem, jo ir uz ilgāku laiku, tāpēc jau pirms tam visu jāizplāno. Daži kredītu sniedzēji piedāvājumā iekļauj arī bezprocentu kredītu, kas paredzēts jaunajiem klientiem, tomēr to katrs nosaka pats, tas attiecas arī uz vecumu. Naudu var iegūt kontā apmēram 20 minūšu laikā internetā, tomēr reizēm jāiesniedz papildus dokumenti, kas paildzina saņemšanas procesu, līdz aizdevējs ir pilnīgi drošs par klienta maksātspēju.

Ienākumi mēnesī nedrīkst būt mazāki par 150–200 eiro, kreditori pārbauda pēdējos 3 mēnešus, lai redzētu ienākumu regularitāti un apjomu. Šāds aizdevums vienmēr būs ļoti populārs, jo neaizņem daudz laika, ir iespējams to iepazīt internetā, turklāt atmaksas periods ir ļoti pateicīgs ikviena iespējām un vēlmēm. Ir svarīgi aizņemties atbildīgi! Aizņemieties atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)