Banner 980x90

Patēriņa kredīti plānu realizēšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikviena cilvēka finansiālas neatkarības pamats ir budžeta plānošana un uzmanīga attieksme pret tēriņiem. Ja dzīve rit ierastā tempā, nepieciešamība pēc papildu naudas nerodas, bet viss mainās, ja ienākumu avots pārtrūkst. Bezdarbs ir pārbaudījums ikviena cilvēka maciņam, tāpēc līdz darba atsākšanai finanses jāplāno īpaši rūpīgi un jāmeklē iespējas ietaupīt. Tomēr reizēm tēriņi pārsniedz ienākumu vai uzkrājumu apjomu, un tad, izvērtējot savu maksātspēju, jādomā par citiem naudas avotiem. Aizņemšanās no privātajiem aizdevējiem ļauj salīdzinoši ātri iegūt savā rīcībā papildu summu, taču gan patēriņa kredīti, gan ātrie aizdevumi ir paredzēti īslaicīgu sarežģījumu atrisināšanai. Tas, vai šo pakalpojumu izmantošana ir prātīga ideja, ir atkarīgs no Tavas maksātspējas.

Trīs veidi, kā ietaupīt ikdienā
Pievēršot vairāk uzmanības ikdienas tēriņiem, var ietaupīt būtisku naudas summu. Galvenais, kas jāizdara ikvienam cilvēkam, ir jānošķir primāras un sekundāras vajadzības. Uz laiku atteikties no izklaidēm ir viegli, bet ietaupīt var arī citviet, piemēram:
- pārskatot sabiedriskā transporta lietošanas ieradumus – mēnešbiļete tikai darbdienām vai atsevišķu braucienu iegāde var palīdzēt ietaupīt vairākus desmitus eiro mēnesī;
- rūpīgāk veidojot iepirkumu sarakstu – lielveikalu akcijas mēdz būt izdevīgas, bet iepirkšanās mazos zemnieku tirdziņos palīdzēs patērēt ne vien nedārgu, bet arī veselīgu pārtiku;
- samazinot elektroenerģijas un ūdens patēriņu – panākt tēriņu samazināšanos var, noskaidrojot, kādas ierīces patērē visvairāk elektrības. Vakari bez nepārtraukti ieslēgtā televizora samazinās rēķina summu.

Pēkšņa vajadzība pēc papildu naudas summas, piemēram, sadzīves tehnikas remonts vai ārsta apmeklējums, var rasties jebkurā brīdī. Ja ir zināmi nākotnes plāni, kas saistīti ar ienākumiem, pamatotās situācijās var būt noderīgi patēriņa kredīti.

Vai patēriņa kredīti un ātrie aizdevumi ir viens un tas pats?
Kreditēšanas pakalpojumus piedāvā gan bankas, gan privātās kredītkompānijas, taču ātro aizdevumu iespējams saņemt tikai no nebanku aizdevēja. Patēriņa kredīti parasti ir apjomā lielāki un ar garāku atmaksas termiņu nekā ātrie aizdevumi. Ātrais aizdevums ir īstermiņa kredīts, kam var pieteikties, ja
- situācija prasa tūlītēju atrisinājumu;
- nav iespējas gaidīt algu vai pabalstu;
- esi pārliecināts, ka varēsi atmaksāt kredītu no saviem mēneša ienākumiem.

Ātros kredītus ar izdevīgiem nosacījumiem piedāvā kredītkompānija "VIA SMS". Ienāc viasms.lv un uzzini visu par kredītlīguma nosacījumiem. Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)